petsiye
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- Office 2019 TR 32 Bit
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 10-05-2029
Merhaba,
Aşağıdaki kodlar yardımıyla, "FILTRE"isimli Sheet teki C Sütununda , Filtreleme sonrası çıkan Sembolleri ( SEMBOL Sütunundaki verileri ) , Userform içerisinde Text Box içlerine Alt alta başarılı bir şekilde yazdırabiliyorum. Aynı şekide yine "FILTRE"isimli Sheet teki D sütununda bulunan ( ENDEKS - SEKTÖR - BÖLGE Sütunundaki verileri ) verileride görseldeki Userformdaki Text Boxlar içine nasıl yazdırlabilirim.
Özetle : "FILTRE"isimli Sheet teki SEMBOL Sütununda ( C sütunu ) bulunan verileri TExbox1 ile TextBox12 Arasındaki kutulara yazdırmak istiyorum. Aynı şekilde "FILTRE"isimli Sheet teki ENDEKS - SEKTÖR - BÖLGE Sütununda ( D sütunu ) bulunan verileri TExbox13 ile TextBox24 Arasındaki kutulara yazdırmak istiyorum
Yardımcı olabilecek kişilere şimdiden çok Teşekkür Ederim
Private Sub UserForm_Activate()
Dim SF As Worksheet: Set SF = Sheets("FILTRE")
For a = 3 To SF.Cells(Rows.Count, "C").End(3).Row
If SF.Rows(a).EntireRow.Hidden = False Then
say = say + 1
Controls("Textbox" & say).Text = SF.Cells(a, "C")
End If
If say >= 24 Then Exit For
Next a
End Sub
Aşağıdaki kodlar yardımıyla, "FILTRE"isimli Sheet teki C Sütununda , Filtreleme sonrası çıkan Sembolleri ( SEMBOL Sütunundaki verileri ) , Userform içerisinde Text Box içlerine Alt alta başarılı bir şekilde yazdırabiliyorum. Aynı şekide yine "FILTRE"isimli Sheet teki D sütununda bulunan ( ENDEKS - SEKTÖR - BÖLGE Sütunundaki verileri ) verileride görseldeki Userformdaki Text Boxlar içine nasıl yazdırlabilirim.
Özetle : "FILTRE"isimli Sheet teki SEMBOL Sütununda ( C sütunu ) bulunan verileri TExbox1 ile TextBox12 Arasındaki kutulara yazdırmak istiyorum. Aynı şekilde "FILTRE"isimli Sheet teki ENDEKS - SEKTÖR - BÖLGE Sütununda ( D sütunu ) bulunan verileri TExbox13 ile TextBox24 Arasındaki kutulara yazdırmak istiyorum
Yardımcı olabilecek kişilere şimdiden çok Teşekkür Ederim
Private Sub UserForm_Activate()
Dim SF As Worksheet: Set SF = Sheets("FILTRE")
For a = 3 To SF.Cells(Rows.Count, "C").End(3).Row
If SF.Rows(a).EntireRow.Hidden = False Then
say = say + 1
Controls("Textbox" & say).Text = SF.Cells(a, "C")
End If
If say >= 24 Then Exit For
Next a
End Sub