Private Sub CommandButton1_Click()
sheets(ComboBox1.Text).Select
sonsat = [a65536].End(3).Row + 1
Rows(sonsat).Select
Selection.Insert Shift:=xlDown
Cells(sonsat, 1) = sonsat - 1
Cells(sonsat, 3) = TextBox2
Cells(sonsat, 5) = TextBox3 * 1
Forumda araştırıp bulduğum kodlarla istediğimi biryere kadar yapabildim fakat takıldığım birkaç yer var.
Yukarıdaki kodlarla combobox'da seçtiğim sayfaya textbox'dan girdiğim veriyi 1 satır ekleterek yazdırabiliyorum.
1-İstediğim satırdan itibaren başlatarak verileri giremedim, mesela textbox2 b8.den ya da b33.den başlayarak sağa doğru yazsın.
2-sonsat = [a65536].End(3).Row + 1
bu kodun mantığını öğrenmek istiyorum.
3-TextBox6.Value = Format(TextBox6, "%0.00")
Bu textboxa veri girdiğimde %3,5 şeklinde görünüyor fakat kaydete bastığımda bu satırda hata veriyor. Textbox * 1 (sayı şeklinde tanımlı olmasından kaynaklanabilir mi?
4-Textboxlarla 4 işleme bir örnek verirseniz, onu da kendime göre düzenlemek istiyorum. Mesela Textbox1 ile Textbox2 yi topla Textbox3e yaz
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
sheets(ComboBox1.Text).Select
sonsat = [a65536].End(3).Row + 1
Rows(sonsat).Select
Selection.Insert Shift:=xlDown
Cells(sonsat, 3) = TextBox2
Cells(sonsat, 5) = TextBox3 * 1
Forumda araştırıp bulduğum kodlarla istediğimi biryere kadar yapabildim fakat takıldığım birkaç yer var.
Yukarıdaki kodlarla combobox'da seçtiğim sayfaya textbox'dan girdiğim veriyi 1 satır ekleterek yazdırabiliyorum.
1-İstediğim satırdan itibaren başlatarak verileri giremedim, mesela textbox2 b8.den ya da b33.den başlayarak sağa doğru yazsın.
2-sonsat = [a65536].End(3).Row + 1
bu kodun mantığını öğrenmek istiyorum.
3-TextBox6.Value = Format(TextBox6, "%0.00")
Bu textboxa veri girdiğimde %3,5 şeklinde görünüyor fakat kaydete bastığımda bu satırda hata veriyor. Textbox * 1 (sayı şeklinde tanımlı olmasından kaynaklanabilir mi?
4-Textboxlarla 4 işleme bir örnek verirseniz, onu da kendime göre düzenlemek istiyorum. Mesela Textbox1 ile Textbox2 yi topla Textbox3e yaz
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleme: