TextBox veri girişi??????

udentr2002

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
iş yerinde Office 365
evde Office 365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
25-12-2029
sayın Hocalarım merhaba ekli dosyadada gönderdim Userform2'de comboboxtan firmayı seçiyorum textboxlara bilgileri girdikten sonra kaydet butonuna bastığımda gerekli yerleree yazıyor. Ancak benim sorunum şu; TextBox4, TextBox5, TextBox6, TexyBox7'deki bilgileri kaydedeceği çalışma sayfasında d stününda alt alta atması dosyayı incelerseniz daha iyi anlayabilirsiniz Ekli dosyada da anlatmaya çalıştım Şimdiden teşekkür ederim ilgilenirseniz çok sevinirim

udentr2002

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
iş yerinde Office 365
evde Office 365
25-12-2029
arkadaşlar Bakarsanız gerçekten çok makbule geçecek

O yukarıda anlattıkalrımı yapabilme imkanımız varmı ??????

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 TR
sn. udentr2002,

dosyanız üzerinde gerekli düzenlemeyi yaptım, ekteki dosyayı incelermisiniz?

udentr2002

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
iş yerinde Office 365
evde Office 365
25-12-2029
hocammmm

harikasın çok teşekkürler Allah razı olsun senden çok ama çok sağol dostum kendine iyi bak

Kemal Demir

Özel Üye
İyi geceler udentr2002,

sorunuzu yanlıs anlamadıysam ekte cozum ısınızı gorebilir.

Kemal Demir

Özel Üye
Sevgili cellchuq,

Çözümünüzü görmedim 3 sn bir ark var.Tebrikler bu saatte bile forumumuzda sorunlara cozum olmaya calısan arkadaslarımızın olması guzel.

İyi Geceler.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 TR
Sevgili cellchuq,

Çözümünüzü görmedim 3 sn bir ark var.Tebrikler bu saatte bile forumumuzda sorunlara cozum olmaya calısan arkadaslarımızın olması guzel.

İyi Geceler.
sn. Rakkas,

asıl tebrikler ve alkışlar excel.web.tr'ye... Türkiye'nin bir numaralı forumu.. siteye kayıt tarihime ve ilk mesajlarıma bakarsanız bundan 3 ay öncesine kadar değil vba, excel ile ilgili bile temel şeyler dışında hemen hemen hiç bir şey bilmezken bugün basit şeyleri çözebilecek duruma buradaki değerli üstadlarımız ve forumuzun paylaşımcı üyeleri sayesinde geldim. yoğun bir çalışma temposu ile bu kadar zamanda iyi kötü kod yazacak hale geldim. ve bunda tüm excel.web.tr ailesinin payı çok büyük... buradan öğrendiklerimle de diğer üyelere yardımcı olmaya çalışıyorum. hepsi bu... :D

teşekkürler excel.web.tr...
teşekkürler değerli hocalarım... :icelim:

Son düzenleme: