- Excel Vers. ve Dili
- Office 365 Türkçe
Üstatlar öncelikle herkese merhabalar ve saygılar
Ben muhasebe sistemimde userform yaptım şöyle çalışıyor ödeme yöntemi euro yaparsa aşağıda belirtilen g2 hücresindeki kur değeri ile veriyi çarparak yazıyor.
TL ya da EURO seçimim Combobox2 ve Textbox5 ile birbirine bağlantılı. Yapmak istediğim şu eğer ben EURO seçersem combobox2 de aşağıdaki kodu işlesin, ama ben TL ve ya başka bir seçenek seçersem aşağıdaki çarpma işlemi olan
Ben muhasebe sistemimde userform yaptım şöyle çalışıyor ödeme yöntemi euro yaparsa aşağıda belirtilen g2 hücresindeki kur değeri ile veriyi çarparak yazıyor.
TL ya da EURO seçimim Combobox2 ve Textbox5 ile birbirine bağlantılı. Yapmak istediğim şu eğer ben EURO seçersem combobox2 de aşağıdaki kodu işlesin, ama ben TL ve ya başka bir seçenek seçersem aşağıdaki çarpma işlemi olan
kısmı dahil etmeyip direk* Range("YÖNETİM!G2
kodunu kullansın. Böyle bir şey mümkünmüdür. Yani mantık olarak EĞER formülü gibi ama userform kısmına dökemedim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim."Sheets("MUHASEBE").Range("O" & Bos_Satir).Value = TextBox3.Text"
Kod:
Sheets("MUHASEBE").Range("O" & Bos_Satir).Value = TextBox3.Text * Range("YÖNETİM!G2")