Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekde Bulunan Textboxların Rapor Sayfasına Nası Kayıt Yapılacağı hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.Artı Olarak da Listboxlar sabit Bir şekilde Kalmıyor Niçin çözemedim Bir bakarsanız sevinirim Arkadaşlar
Arkadaşım Ben Tamam olarak Vüris olup olmadığın bilmiyorum.Lakin Öyle birşey varsa Yarın Hemen bilgisayar format Attırayım.Eğer Hattalı birşekilde sizlere göndermek istemem çünkü bizler web arkadaşlarımızsınız.Size gelen bizlerde gelmiş olur.Yapmış oldu böyle rahatsızlıkdan dolayıda ÖZÜR Dilerim.
Dosyada bir makro virüsü mevcuttur. Bu sebeple dosya kaldırılmıştır. Dosyanızı eklerken lütfen virüs taramasından geçirin. Bu tür virüsü pcnize format atarak yok edemezsiniz, yapmanız gereken tüm excel dosyalarınızı virüs taramasından geçirmektir.
Sn demirtas uyarınız nedeniyle teşekkür ederim. Foruma eklenen dosyaları virüs taramasından geçirmemiz teknik olarakta mümkün değil. Bu sebeple üyelerimizin dikkatli olması gerekmektedir.
makro virusu temizlemek için
göndermiş olduğunuz (Laroux Virus Remover) exe makrosu çalışmasında hatta veriyor.Hatta ise bu
(Run-timer Error 1004 Visual Basic Projesi'ne Proğramlı olarak erişim güvenli değil) Uyarısı Veriyor Ne yapmam Lazım
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.