textboxlardaki verileri exceldeki hücrelere nasıl aktarıyoruz!!!

Excel Vers. ve Dili
Apple Excel Office
exceldeki bir buttona tıklanldığnda userform açılmalı ve bunun üzerndeki textlere veri girilip kaydet denlnce exceldki hücrelre aktarmlı. çık diynce çıkmalı. böyle çok işlevli bir personl takip formu gerkyor. buna benzr bi çalışma varsa gönderebilirmisiniz? yardmlarını bekliyorum...

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 - Tr
Selamlar,

Bu konuda Uzman Sn.Alpi nin örneğini inceleyiniz.

Saygılarımla,

Forumda bu konuda çok örnek bulursunuz.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Tr
Forumda ustaların hazırladığı birçok örnek mevcut. Kaba taslak bir dosya hazırladım. Bu tarz birşey arıyorsunuz sanırım.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Apple Excel Office
Forumda ustaların hazırladığı birçok örnek mevcut. Kaba taslak bir dosya hazırladım. Bu tarz birşey arıyorsunuz sanırım.
Ben mac kullanıcısıyım sizin gönderdiğiniz dosyayı açarken sürekli üyelik istiyo ben giriyorum fakat yeterli yetkiniz yok denilmekte. Bu dosyayı başka nasıl açabilirim?
(Bilgisayarım sadece winziple sıkıştırılmış dosyaları açıyor.)

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Tr
Üyelik mi ? :S Yolladığım dosya xls uzantılı excel dosyası. Sıkıştırma da yapmadım.
Ziplisini de ektedir.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Apple Excel Office
Üyelik mi ? :S Yolladığım dosya xls uzantılı excel dosyası. Sıkıştırma da yapmadım.
Ziplisini de ektedir.
Komik ama gerçek yine olmuyor. Büyük bi ihtimal pc ile mac uyuşmadığından kaynaklı neyse başımın çaresine bakacam artık. Herşey için teşekkür ederim.