ToggleButton1 tuş durumları

Katılım
18 Aralık 2005
Mesajlar
27
Aşağıda dosyayı verdim hocam bi yardım ederseniz sevinirim.
Sorun şu ToggleButton1 tuşuna bastığımda ToggleButton1 yerine başka bir yazı (YARDIM), normal hale getirmek için bastığımda ToggleButton1 yazısının yerine (YARDIMI KAPAT) yazmasını istiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim. TŞK
 
Katılım
18 Aralık 2005
Mesajlar
27
Cevap beklerken avatarımızı değiştirelim dedik olmadı hep hata veriyor PROFİL değiştirme. Eski avatarda gitti. :kafa: :kafa: :kafa:
 
Katılım
3 Mart 2005
Mesajlar
571
Excel Vers. ve Dili
Excel 2000 Ing.
[vb:1:61ac2a7de5]Private Sub ToggleButton_Click()
Select Case ToggleButton.Value
Case True: ToggleButton.Caption = "YARDIMI KAPAT"
Case False: ToggleButton.Caption = "YARDIM"
End Select
End Sub[/vb:1:61ac2a7de5]
 

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Katılım
13 Ekim 2004
Mesajlar
16,057
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Kodları biraz daha kısaltmak adına aşağıdaki gibide deneyebilirsiniz.

[vb:1:2d20985f59]Private Sub ToggleButton_Click()
ToggleButton.Caption=iif(ToggleButton.Value,"YARDIMI KAPAT","YARDIM")
End Sub [/vb:1:2d20985f59]
 
Katılım
3 Mart 2005
Mesajlar
571
Excel Vers. ve Dili
Excel 2000 Ing.
leventm' Alıntı:
Kodları biraz daha kısaltmak adına aşağıdaki gibide deneyebilirsiniz.

[vb:1:dfce5c9c97]Private Sub ToggleButton_Click()
ToggleButton.Caption=iif(ToggleButton.Value,"YARDIMI KAPAT","YARDIM")
End Sub [/vb:1:dfce5c9c97]
süper.
 
Katılım
10 Eylül 2005
Mesajlar
132
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 türkçe
Merhaba Arkadaşlar

arkadaşın eklediği dosyayı inceledim. içinden çıkamadım bana yardımcı olurmusunuz. sorum şu

ToggleButton ile =EĞER(B4=DOĞRU;B6;"") formulünün bağlantısını bulamadım. bağlantıyı istediğim hücreye nasıl yapabilirim?
 
Katılım
18 Aralık 2005
Mesajlar
27
B4 ve B6 hücre isimlerini kafana göre değiştir yeter.
Örnek B4 yerine A126
B6 yerine Z500 gibi istediğin hücreye yönlendirebilirsin
 
Katılım
25 Haziran 2006
Mesajlar
183
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR SP2
Peki bu TOGGLEBUTTON u user form üstüne yaparsak
1. görevi texboxlardaki verileri KAYDETMEK (üzerinde KAYDET yazmalı)
2. görevi userformu KAPATMAK (üzerinde KAPAT yazmalı )
önceki verdiğiniz kodu

ToggleButton.Caption=iif(ToggleButton.Value,"YARDIMI KAPAT","YARDIM")

userformda uyguladım olmadı bunun kodu nasıl olmalı.
SAYGILAR....
 
Katılım
25 Haziran 2006
Mesajlar
183
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR SP2
biraz yavaş yapıyor benim pc den kaynaklanıyor olabilir elinize, yüreğinize sağlık.
yüreğiniz sevgi dolu, paylaşımınız bol olması dileğiyle.
SAYGILAR...
 
Üst