toplam sheetine son yazılan kapanış gelsin

cem

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
merhaba,

ekteki dosyada 1-6 ya kadar sheetler var.bunlar günleri temsil ediyor.31 e kadar çoğaltacam.1.güne yazılan kapanış miktarından sonra 2. güne de ertesi gün kapanış miktarı yazılacak. Benim istediğim son yazılan kapanış miktarlarının toplam sheetindeki kapanış hanesine gitmesi..yani son yazılan kapanışın toplam hanesine gitmesi gerekiyor.bu mümkün müdür

Ekli dosyalar

cem

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
cevabınız için teşekkürler;

fakat benim istediğime uyan birşey değil gibi. benim dosyamda 1-31 arası günleri temsil eden sheetler var. Günlük yapılan kapanış sayımını manuel olarak kapanış hansine giriyorum. Örneğin 5 nci güne yazdığım kapanış toplam sheetteki kapanış hanesine gidecek. Bir sonraki gün saydığım kapanış rakamını 6 ncı güne yazdığımda bu sefer en son yazdığım bu kapanış miktarının toplam sheetteki hanesiine gitmeli.. Bunu yapabilir miyiz..

cem

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
yardım edecek kimse yok muuu?

cem

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
sanırım ilk defa bir sorun sonuçsuz kaldı..

canınız sağolsun..tşk

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Örneğin, 1 ile 31 arasındaki sayfaların A1 hücrelerine girdiğiniz değerlerin en son ( en büyük tarihteki dolu hücre ) olarak girdiğiniz değer toplam sayfasında A1 hücresine mi yazılacak.

Yoksa en büyük tarih değilde son işlem yaptığınız hücre mi A1 hücresine aktarılacak?

Sorunuzun özeti bu mudur?

.

cem

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Merhaba,

Örneğin, 1 ile 31 arasındaki sayfaların A1 hücrelerine girdiğiniz değerlerin en son ( en büyük tarihteki dolu hücre ) olarak girdiğiniz değer toplam sayfasında A1 hücresine mi yazılacak.

Yoksa en büyük tarih değilde son işlem yaptığınız hücre mi A1 hücresine aktarılacak?

Sorunuzun özeti bu mudur?

.
1- 31 günleri temsil ediyor.Hergün sayım yapıldığında G6-G26 arasındaki kapanış miktarları manuel yazılacak. Yazılan kapanış miktarlarının toplam sheetine gitmesi lazım. Ama ayın 5 ine kapanış girdiğimde 5 indeki kapanış toplam sheetine gidecek. ertesi gün 6 sına yazdığım kapanış toplam sheetine gidecek. En son yazılan kapanış toplam sheetine gitmesi gerekiyor