Değerleri yazdırıyorum toplamasını aldırım BAĞ_DEĞ_DOLU_SAY yaparak kaçtane hücre dolu ise dolu hücrelerin sayısını toplamla bölüyorum. Bunu nasıl yapabilirim.
Fakat Textbox3 değer girmediğim zaman sıfır atıyor böylelikle [A3] hücresi sıfır olduğu için BAĞ_DEĞ_DOLU_SAY da dolu hücre sayısını 3 olarak alıyor. Ancak ben Textbox1 ve TextBox2 sayı girdiğimde [A1] ve [A2] hücreleri dolu oluyor dolu hücre sayısını iki almalı
üstelik bir de şöyle bir sorunum var.
Arkadaşlar Office XP yapmış olduğum bir çalışmayı Office 2007 devam etmek istiyorum ancak hata veriyor Hata kodu aşağıda yazılı yardımcı olurmusunuz.
The macros inthis project are disapled plis refer to the online hep or documen tation of the host app lication to determine how to enaple macros hatası veriyor yardımcı olursanız memmun olurum.
İsteĞİnİ DoĞru AnlamiŞŞam İŞİne Yarar.ben Denedİm Oldu, Bİraz Uzun Ama Bende Acemİyİm...
tazarru arkadaşım göndermiş olduğun komut işime yaradı sağol ama bir eksiklik var virgülden sonra olan kısmını almıyor yani 279,78 ise 279,00 olarak yazıyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.