Toplamada negatif sayı sorunu + hesaplama toplamı başka sayfada hergün başka hücreye yazsın.

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 TR
Merhaba,

Arkadaşlar bir sorunum var ama tarif etmekte bile zorlanıyorum. Örnek dosya da ekleyeceğim müsait olan yardımcı olursa çok sevinirim.

Sayfa1: Bu sayfada A1 hücresine bir değer gireceğim. B1 hücresine farklı bir değer gireceğim. C1 hücresine B1-A1*1575 yazarak verecek. B1 hücresine girdiğim değeri A2 hücresine otomatik atacak. Yani ben ilk gün hariç hergün sadece B hücresine değer gireceğim çıkarma ve çarpma sonucunu C hücresine verecek.

(Bunu bu şekilde anlattığım gibi yapıyorum ama C1 hücresindekki formülü aşağı çektiğim için A1 hücresine önceki günün değerini çektiğim için altta toplam alamıyorum.

Sorunumun en önemli kısmı;
Sayfa2: Bu sayfada Sayfa1'de yaptığım işlemlerin sadece toplamlarını almak istiyorum. Ancak gün gün otomatik atmasını istiyorum. Yani ayın birindeki toplamı ayın birine ikinci günü ikinceye otomatik atacak. Buyurun Örnek Dosya

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili:
Office 2016 TR 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
22/12/2022
Dosya yı ve sayfayı inçeledim.Anlayamadım.Sayfa1: Bu sayfada A1 hücresine bir değer gireceğim. (Birleşik hücre ,başlık var).B1 hücresine farklı bir değer gireceğim. C1 hücresine B1-A1*1575 yazarak verecek. B1 hücresine girdiğim değeri A2 hücresine otomatik atacak. (sayfa1 bir de bu durum yok)
Sorunumun en önemli kısmı;
Sayfa2: (Sayfa2 yok).
Örnek dosya açıklama yetersiz.
Anlayana helal olsun.