Toplamı hücrelere dağıtma

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
Merhaba,

Bir bilmecem var .... gibi oldu. Sorunuz nedir?

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
gönderdiğim dosyada notları 80- 99 arası verince dağıtım çok uzun sürüyo ve hatta donuyo.Bilen arkadaşlar varsa inanın çok makbule geçecektir.Lütfen yardım...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Bilen birileri yardım etsin gerçekten çok önemli bir şey bu.Lütfen yardım edecek arkadaşlar acele edin. Ben başka şekillerde denedim defalarca ama olmadı olmadı olmadı.Bir püf noktası var veya başka bir formülmü lazım bilemiyorum.Tek çarem burası yardım lütfen...

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Mahir bey hızlı cevab yazdığınız için çok teşekkürler.eğer biliyorsanız lütfen yardım.sizden başka cevap veren olmadı yardım...

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
sayın mmuratakgul öncelikle ilginize çok müteşekkirim. Ellerinize sağlık çok çok hızlı olmuş fakat yeni bir problem oluşmuş o da şu: toplamı yazdığımız zaman B1, C1, D1, E1, F1, G1, H1 hücrelerindeki değerlerden fazla sayı çıkıyor.Örneğin 90 yazdığımız zaman hücrelerin bazısında 34, bazısında 56 hatta bazısında eksi 6 gibi değerler çıkmakta. Oysaki bu değerler maksimum 15 olmalı bir tanesi 10 olmalı. Çözüme bu kadar yaklaşmışken lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.Şimdiden teşekkür ederim...

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
sayın mmuratakgul şuan %90 istediğim gibi ama bir sorun var küçücük. Biliyorum gecenin bu vaktinde bu güzel zamanınızı almak istemezdim lakin benim için ne kadar değerli olduğunu anlayınız bu durumun. problem şu F1 hücresindeki maksimum değer 10' u geçmemeli diğreleri tamam fakat bu eksik.Sizden ricam lütfen gereğini yapınız.Eğer diyorsanız ki uykum var-çünkü geç oldu- lütfen sabaha veya müsait olduğunuzda yardımlarınızı eksik etmeyiniz.Saygılarımla...