toplattırarak yapıştırma

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
arkadaşlar öncelikle hepinize kolay gelsin

ben bu konuda daha önce foruma konu yazmıştım ama aldığım cevapları anlayamadım. eklediğim çalışma kitabındaki stok giriş tablosuna girdiğim rakamı stok tablosundaki aynı hücreye toplattırıp yazdırdıktan sonra stok giriş tablosundaki girdiğim rakamın yeni giriş için silinmesini istiyorum
bu mümkün mü yardımcı olursanız sevinirim

şimdiden teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
M.Office Excel 2003 Tr.
Sn. öğrencimustafa

Örnek dosyanız ekte.

Excel Vers. ve Dili
M.Office Excel 2003 Tr.
Sn öğrencimustafa
Özel mesajınızda
toplayarak aktarma işlemini en son hücreye yani b3 ten başlayarak g3 kadar bilgileri girdikten sonra g3 ten çıkarken aktarma işlemini yaptırmak için makroyu nasıl değiştirmem gerek yardımcı olursanız sevinirim
kolay gelsin
demişsiniz. Yani, makro sadece 1 satırda mı (B3:G3 aralığında) çalışsın istiyorsunuz ?

NOT. Lütfen sorularınızı özel mesajla değil, forum içinde sorun. Daha çabuk cevap alırsınız.

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
sayın kombo'ya teşekkür

Yani, makro sadece 1 satırda mı (B3:G3 aralığında) çalışsın istiyorsunuz ?

evet B3 ten başlayıp G3'e kadar yazdıktan sonra aktarma yaptırılabilirmi, yada B3 satırından B4 satırına gelindiğinde de olabilirmi ?, anlamadığım bir şey daha var onuda sormadan edemeyeceğim ActiveCell.FormulaR1C1 = "=RC[-249]+stok!RC[-249]" satırındaki 249 lar neyi ifade ediyor. bu kodları değiştirerek değişik kitaplarda aktarmaya çalıştım başardım ama çok deneme yapmak zorunda kaldım. açıklama ve yardımlarınız için teşekkür ederim