Çözüldü Toplu Çıkarma

Excel Vers. ve Dili
MS OFFICE 2011 - MAC
Arkadaşlar merhaba,

standart bir stok takip formu oluşturdum. girdi - çıktı - güncel stok diye. yapmak istediğim şey ise örnegin kapı çıktığı zaman stoktan kapının parçalarını tek tek girmeyeyim. 1 kapı dedikten sonra o stok listesinden tüm kapı parçaları çıksın. var mı bunun bir yolu

şimdiden çok teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
MS OFFICE 2011 - MAC
http://www.dosya.tc/server17/1u4r06/Stok_Deneme.rar.html

ilk sayfa giren malzemeleri yazdığımız 2. sayfaya net olarak attıgı bir sayfa. çıkan malzeme yerine tek tek son sayfadaki verileri girmektense örnegin taban fransanın malzemeleri son sayfada var. bu malzemeleri çıktıdan tek tek çıkmak yerine bi kayıt oluşturmak istiyorum. 1 adet taban fransa çıktıgı zaman, alt gruplarının hepsi çıksın istiyorum. nasıl bir yol izlemeliyim.

şimdiden teşekkürler..

turist

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 64Bit
English
üstad çok teşekkür ederim... Tam istedigimiz gibi olmuş emeginize sağlık. üzerinde çalışıyoruym küçük bir ekleme yapmak istersem tekrar rahatsız ederim sizi turist bey. Çok saolun emeğinize sağlık
Sağ olun, iyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
MS OFFICE 2011 - MAC

üstad bir sorum daha var sana zahmet. Çok basit ama makro bilgim olmadıgı için tıkandım. doyayı ekledim oraya açıklamada yazdım.

http://s2.dosya.tc/server6/bymac2/Stok_Deneme.rar.html

Sorum şu, zaten excel içindede açıklama yaptım ama ilgilenen arkadaşlar olursa diye burayada bahsedeyim. makro üzerinden ürettigimiz örnegin adet 4 e bastık fransa taban için, sonra 2 tane daha ürettik. bunun herhangi bir hücrede toplayarak gitme şansı var mı ?

Şimdiden çok teşekkürler üstad..

turist

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 64Bit
English
Dosya Linki
İstenilen değişiklik linkteki dosyanızdadır.
İndirip inceleyiniz.

turist

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 64Bit
English