Soru Toplu listeden, şarta göre farklı dosyalar oluşturma

Excel Vers. ve Dili
365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
05-04-2024
Merhaba, ekte dosyada belirttiğim üzere.

Toplu listede yer alan verileri BİRİM VE ALANI başlıklarına göre kategorize/filtreleme yapıp form sayfasına aktarıp masa üstünde bir klasöre kaydetmek istiyorum.
İşlem farklı yol ile de yapılabilir. Ben anlatabilme adına kategorize/filtreleme diye nitelendirdim.

toplam 2500 satır ve alanı başlığı altında 70 tane farklı alan vardır.

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim,

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Not: Bu dosyanın bulunduğu yerde LİSTE sayfası M1 hücresindeki ad ile bir klasör oluşturur ve kayıtları bu klasöre yapar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
365
05-04-2024
Merhaba çok güzel çalışıyor ancak kayıt ederken kitap diye kaydediyor, kodu incelemedim ancak anlamadım. yardımcı olabilir misiniz?

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Ofis 2003 ve 2010 da denedim. Sorunsuz çalışıyor.
Sanırım 365 kullanıyorsunuz. Onu deneme şansım olmadığı için sonucunu bilemiyorum.

Excel Vers. ve Dili
365
05-04-2024
Çok muazzam bir çalışma olmuş, elinize sağlık. Üzerinde değişiklik yapabilsem de kendim yazamıyorum maalesef.
Sayenizde işleyişlerimiz kolaylaşıyor. Teşekkür ederim tekrardan.

Excel Vers. ve Dili
365
05-04-2024
Çok muazzam bir çalışma olmuş, elinize sağlık. Üzerinde değişiklik yapabilsem de kendim yazamıyorum maalesef.
Sayenizde işleyişlerimiz kolaylaşıyor. Teşekkür ederim tekrardan.

Excel Vers. ve Dili
365
05-04-2024
Merhaba;
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Not: Bu dosyanın bulunduğu yerde LİSTE sayfası M1 hücresindeki ad ile bir klasör oluşturur ve kayıtları bu klasöre yapar.
Çalışmanızı kullanmaya devam ediyorum ancak, üzerinde değişiklik yapmak istedim yapamadım. Form dosyasında 12. satırdan sonra 2 tane boş satır olmasını istiyorum ancak bir türlü beceremedim. Form sayfasında ki tablo(NO 1.başlık 2.başık....) 15.satırdan başlasın istiyorum.

kodu gerçekten inceledim, ancak 14 satıra nasıl yazdırma yaptığını anlamadım. Birçok kısmı değiştirdim ancak işe yaramadı yardımcı olabilir misiniz bu konuda?