tüm hücreler için geçerli koşul

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
merhaba arkadaşlar,

ekte göndermiş olduğum excel çalışmasının içerisinde problemimi anlatmaya çalıştım...
kısaca burada da bahsetmek istiyorum...problemim şu; ekli dosyada da görüleceği üzere 12 satır için 12 ayrı makro yazdım ve bu makrolarıda tek bir makro içinde çalıştırdım..bu 12 makrodaki koşullu toplamların hepside aynıdır bunları tek bir makroda birleştirme şansımız varmı var ise yol gösterecek arkadaşlara şimdiden teşşekkür ederim

kurtuluş erdoğan

Son düzenleme:

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba

sorularınızda neler istediğinizi kısaca mesajınıza yazmaya çalışın. bu sayede dosyanızı açmadan ne istediğinizi anlamaya çalışır, yapabiliyorsak yaparız.
aksi halde; dosyayı indir, sıkıştırıldış dosya ise dizine çıkart, dosyayı aç, dosyayı incele, ne sorulduğunu oku ve anlamaya çalış. yapabiliyorsan yap, olmazsa dosyayı kapat. indirilen klasörde dosyayı bul ve sil.
bunlar belki birkaç saniyelik işler ama zahmet edip derdinizi mesajınızda yazarsanız sorunuzla ilgilenen arkadaşlara yardımcı olursunuz.

mesajlarınızın takipcisi olunuz; varsa anlatım bozukluğu ve imla yanlışlarını düzeltiniz.
eklediğiniz dosyanız yerinde duruyor mu, kontrol ediniz!.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
tabiki teşşekkür ederim ...excel içinde daha iyi anlatacağımı düşündüğüm için bu yola başvurdum düzeltiyorum