Tüm sayfalarda arama yaptırmak

Excel Vers. ve Dili
EXCEL2003
Üstadlar form üzerinde istediğim konuları belirttim ilgilenirseniz sevinirim.Saygılar

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Üstadlar form üzerinde istediğim konuları belirttim ilgilenirseniz sevinirim.Saygılar
Merhaba,
Sayın Bekci_32,
Burada yardımlaşmak için bulunuyoruz. Elbette ilgileniriz ama;
-İstediğiniz konuları doğrudan burada belirtip örnek dosyayı ekleseniz daha iyi olmaz mıydı?
Olayı şöyle düşünelim. Sorununuzun ne olduğunu anlamak için ekli dosyanızı indirmek ve açmak zorundayım. Belki de benim hiç ilgilenmediğim bir konudur ya da konuyu yanıtlayacak kadar -konu ile ilgili- bilgim yoktur. Diğer taraftan forum üyelerinin bir kısmının kotalı ADSL kullandığını düşünürsek, yanıt ver(e)meyeceği bir dosyayı indirmek zorunda kalacaklardır.
Yine, sizinle benzeri sorun yaşayan bir üyemiz forumda arama yaptığında bu mesaja ulaşamayacaktır. Çünkü mesajınızda sorun belirtilmemiş ve bildiğim kadaraıyla forumun arama motoru ekli dosyanın içeriğini aramaya dahil etmiyor.
Bu nedenlerle sorunuzu mesaja yazmalısınız.

-Yine mesajınıza dosya eklemeyi unutmuşsanız, yeni bir mesaj göndermek yerine ilk mesajınızda düzeltme yaparak dosyanızı ilk mesajınıza ekleyebilirsiniz.
Bölece forumumuz daha düzenli olur kanısındayım.

Saygılar.

muhasebeciyiz

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2016
64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
21-12-2027
dede bey iyi bir soruna değinmişsiniz teşekkürler görüşünüze aynen katılıyorum.

Excel Vers. ve Dili
EXCEL2003
sayın dede nasihatlarınız için çok teşekkür ederim.Düşünemedim.Kusuruma bakmayın.

Excel Vers. ve Dili
EXCEL2003
uygulama hakkında

Arkadaşlar yukarıda ekli uygulamamda
1-Form üzerinde bulunan Combobox ta istediğimiz sayfayı seçtiğimizde sayfa geliyor.Ancak a dan g ye 7 adet texbox lar ile listboxta arama yaptırmak istiyorum.Yani a harfine bulunduğu a hücresindeki arayacağım veriyi yazarsam oradan aratmak istiyorum.Kısacası tüm texbox lar ile sütunlarına göre arama yaptırmak istiyorum.
2-Acaba bu sütunlar haricinde tek bir textbox ile sayfa içerisinde yani listboxa gelen verilerden tüm sütunlara göre arama yapmak mümkünmü.
3-Yine bir combobox ile yaklaşık 25-30 sayfada "HEPSİ" ibaresi konularak'Kod içerisine" bu uygulamayı (Evren beyin bir ARABUL uygulamasında görmüştüm ancak 3 sütunluk bir aramaydı.)istediğimiz sütundaki veriler içerisinden birisini yazdığımızda bulmak mümkünmü.
4-Birde kayıt değiştirme butonu ile sadece A sütunundaki veriyi değiştirebiliyoruz bunu tüm hepsine uyarlayabilirmiyiz.Şimdiden Teşekkürler Saygılar.