TÜM SEKMELERİ TEK SAYFADA VBA İLE TOPLATMA

üveyin

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2016 tr
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
24-04-2027
Merhabalar,

Arkadaşlar önceliklere iyi formlar ekli dosyamda bir çalışmam var. burada çalışma kitabında yapmak istediğim şey vba kodlar ile açılmış tüm sekmeler yada eklenecek tüm sekmeleri tek sayfada mevcut işimde kulladığım düzende sadece makrolu butonlar ile toplu hale getirmek istiyorum. öncelikle vba kod yazamıyorum bunu baştan söyleyeyim araştırmalar ile kendi kullanımım için oluşturdugum vba dosyaları ile dosyalarımı daha düzenli tutmak istiyorum bu siteden de çok çok memnunum açmış olduğum tüm konuları sonuç odaklı olarak sonlandırdık inşallah bu ve benzer tüm konularda sizlerin ve hocalarımzın destegi ile tüm form ziyaretçilerinin paylaşımına da sunmuş olacagız diye düşünüyorum her zaman konuları alt tarafta başlıklar halinde yazıyorum şimdiden teşekkürü bir borç bilerek tüm destek olacaklara emekleri için tek tek teşekkürler.

*Veriler sayfamsında Vba modül2 içinde yazılı kodlar ile tüm sekmelerdeki bilgiler kopyalama ile getiriyorum buradaki sorunum kopyalarken tüm özellikler ile getiriyor ben sadece degerleri getirecek böyle bir makro ile sorunum çözülecektir

*Toplam Reçete sayfasında görevi tüm açılmış sekmeleri ve açılack sekmeleri aynı isim kodları toplasın yine veri sayfasındaki başlık ile aynı formatta yaptım. burada butonlarım var bunların üzerinde görevleri yazılı aslında butonların kayıt ve sil görev yapıyor kayıt butonundaki sorunum koyalamadaki tüm özellikleri getirmesi ben sadece degerleri getire bilen böyle bir makro ile sorunum çözülecektir

*Yeni sayfa butonum adından anlaşılacagı üzere sayfayı açarken deneme sekmesindeki formatta yeni sayfa oluştursun böyle bir makro ile sorunum çözülecektir.

*Yazdır butonu ile Toplu reçete sayfasını kaç sayfa olsada a4 sayfasına sığacak şekilde A4 satırındaki başlıkların her sayfada (üste yenilenecek satırlar) böyle bir makro ile sorunum çözülecektir.

şimdiden yadımlarınız ve emekleriniz için teşekkürü bir borç bilirim.

Ekli dosyalar