Merhaba
Örnek dosyada başlık satırı ve başlık sütunu arasında kalan hücreler; (olup olmadığını belli edebilmek için) “evet” kelimesiyle işaretlenmiştir.
(Evet kelimesi değişebilir, karışık sayılar veya harfler de olabilir. Ayrıca satır ve sütun sayısı da değişebilir)
Amacım; tamamı işaretlenmiş hücrelerin olduğu satırları ve hiçbiri işaretlenmemiş hücrelerin olduğu satırları makroyla bulmak.
Örnek dosyayı ben hazırladığım için 3. satırdaki ve 10. satırdaki hücrelerin tamamının işaretlenmiş olduğunu;
18. satırın ise hiçbirinin işaretlenmemiş olduğunu biliyorum.
Tam doluları ayrı,
Tam boşları ayrı
makro düğmeleriyle nasıl bulabiliriz.
(“İki ayrı makro düğmesi olursa daha kullanışlı olur” diye düşünüyorum)
Teşekkürler
Örnek dosyada başlık satırı ve başlık sütunu arasında kalan hücreler; (olup olmadığını belli edebilmek için) “evet” kelimesiyle işaretlenmiştir.
(Evet kelimesi değişebilir, karışık sayılar veya harfler de olabilir. Ayrıca satır ve sütun sayısı da değişebilir)
Amacım; tamamı işaretlenmiş hücrelerin olduğu satırları ve hiçbiri işaretlenmemiş hücrelerin olduğu satırları makroyla bulmak.
Örnek dosyayı ben hazırladığım için 3. satırdaki ve 10. satırdaki hücrelerin tamamının işaretlenmiş olduğunu;
18. satırın ise hiçbirinin işaretlenmemiş olduğunu biliyorum.
Tam doluları ayrı,
Tam boşları ayrı
makro düğmeleriyle nasıl bulabiliriz.
(“İki ayrı makro düğmesi olursa daha kullanışlı olur” diye düşünüyorum)
Teşekkürler
ornek.xlsx dosyasını indir - download
ornek.xlsx dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
s6.dosya.tc