DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
bu noktada işletim sisteminizin (Windows Xp) Türkçe yada İngilizce olması çok önemli değildir, önemli olan Office'in Türkçe yada ingilizce olmasıdır, eğer kurulum İngilizce Office cd'si ile yapılmışsa ingilizce , Eğer Türkçe Office cd'si ile yapılmışsa Türkçe olacaktır.Bazı cd'ler özel olarak hazırlanıp hem Türkçe hemde İngilizce Dil destekleri ile birlikte yapılabiliyor, bu durum göz önüne alınırsa, Başlat/Programlar/Microsoft Office/Microsoft Office Araçları/Microsoft Office 2003 Dil Ayarları açıp Türkçe yada ingilizce seçeneklerinin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.(Türkçe İngilizce Seçenekleri varsa ekran resmi resim1.jpg dosyasındaki gibi olmaldır) Aksi durumda, İngilizce Office sürümünü kaldırmadan, Türkçe office cd'si ile tekrar aynı dizine, hiç bir ayara dokunmadan, sanki ilk defa kuruyormuş gibi kurulum yapın ve yine , Başlat/Programlar/Microsoft Office/Microsoft Office Araçları/Microsoft Office 2003 Dil Ayarlarını açıp Türkçe yada ingilizce seçeneklerinden istediğiniz herhangi birisini kullanabilirsiniz.Türkçe XP kurulu Laptop'uma her zamanki CD ile Ofis kurdum. Önceden Türkçe olan Excel İngilizce olarak kuruldu. Neden acaba?
Bir şeyi gözden kaçırıyor olmalısınız, İngilizce'yi nasıl sildiğinizi merak ettim?Yazdığınız adımları takip ettim. İngilizce ve Türkçe dil seçenekleri vardı. İngilizceyi sildim. Sadece Türkçe'yi bıraktım. Bir şey değişmedi. Yeniden başlattım, yine bir şey değişmedi. Ofisi dediğiniz gibi tekrar kurdum. Yine bir şey değişmedi. Başka bir tavsiyeniz var mı?
ısrarla son bir kez daha söylüyorum, şu an bilgisayarınızda sadece ingilizce sürüm mevcut, türkçe sürümü de kurmanız gerekiyor, sizin gönderdiğiniz ekran görüntüsü ile benim gönderdiğim ekran görüntüsü sizce aynı mı? benim gönderdiğim ekran görüntüsü, iki farklı dil seçeneği mevcut ise görüntülenir, sizin gönderdiğiniz ekran görüntüsü sadece tek dil seçeneği var ise görüntülenir.İşim yoktu. Tekrar kurdum yolladım. İşin ilginç tarafı sildiğim English seçeneği geri gelmemiş.