u.formda çeşitli nesleri ilgili sayfalara aktarma

Excel Vers. ve Dili
exel 2000 türkçe
arkadaslar
uzunca bir iş ama yardım edecek arkadaslara simdiden tskekteki doyasa bir user form var ve exceldeki sayfaların ilgi bölümlerine kayıt yapacakyazdıracak ve belge nosu ile farklı bir klasore kayıt yapacak işlemler tamamlandıktan sonra ve kayıt edilmisse silinecek cok ugrastırıcam ama ozurlerimi kabul edin ltf

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın uguristanbul,

Kusura bakmayın ama, bu denli bir çalışmayı kimsenin yapmasını beklemeyin.

Neden;

Ne bir temel atmışsınız (yani yapmak istediğiniz ile ilgili bir örnek dosya koymuşsunuz), ne nereye kaydedilecek, hangi isim ve başlıkları kullanılacak, ne silinecek, ne yazdırılacak ...... ???

Öncelikle bahsettiğiniz tipte bir çalışma için forumda yüzlerce benzeri örnek var. (Yani üzerinde Kayıt, Yazdır, Sil, Temizle vb. gibi butonları olan Userform'lar) Onları bir arayın, inceleyin, işinizi görmez ise öncelikle kendiniz bir ön çalışma yaparak buraya ekleyin ve o şekilde yardım isteyin.

Kimse sizin ne tür bir çalışma yapmak istediğinizi bilemez. Bu durumda da haliyle yardım edemez.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
exel 2000 türkçe
anevet haklısınız aslında ama anlasılabilir oldugunu dusundum
yapmak istedigim muhasebe programı normal sayfalarda formul falan yapabiliyorum ama geliştirmek istedim
sitede ki orneklere gelince alıp kullanmak istedigim yuzlercesi var ama kendime uyarlayamıyorum buda makro ve/veya vba bilmemekten kaynaklanıyor

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın uguristanbul,

Siz işinize en çok yarayacak örneği bir tespit edin, değiştirmek istediğiniz yerleri zamanla tek tek sorarsınız.

Göreceksiniz ki zamanla sorularınıza verilen cevaplarla program, sizin istediğiniz gibi olacaktır. Bunun için VBA bilmenize de gerek yok. Hiçbirşey bilmeseniz bile site içinde o kadar yardımsever arkadaşlar var ki, sizin için dosya, sadece kullanıcı seviyesine bile getirilir.

Size düşen tek şey, birşeyler öğrenmek için çaba sarfetmek.