Üç Boyutlu Formül Başvuruları Kullanmak

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003-2007 Türkçe
arkadaşlar kardeşimin bilgisayar öğretmeni 2 konu için ona ödev vermiş fakat baya bi aramama rağmen ne olduklarını bulamadım,bende anlamıyorum,bunları bulup blog olarak hazırlıcaz acaba bunların ne olduklarını nasıl kullanıldıklarını bir link olabilir yada siz yazıp yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler.Konular şöyle:
Üç Boyutlu Formül Başvuruları Kullanmak
Çalışma Kitaplarını Bir Formülde Birleştirmek

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
üç boyutlu formülden kastınız nedir?
çalışma kitaplarını bir formülle birleştirmeden kastınız nedir?

bir çalışma kitabında 1 anasayfa ve 3 çalışma sayfası varsa; 3 sayfadaki bilgileri anasayfada toplayabilirsiniz.
benzer şekilde formül yazarak 3 farklı çalışma kitabındaki bilgileride tek bir kitaba alabilirsiniz.
aradaki fark 1.de sadece sayfa adı ve başvuru hücre adresi varken diğerinde bunun önüne kitap adı gelir.

birine bir adres tarif ettiğinizi düşünün. aynı şehirdeyseniz cadde adı ve bina nosu söylerdiniz.
farklı şehirde ise şehir adı, cadde adı ve bina nosu olacaktır. bunun gibi birşey yani.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003-2007 Türkçe
valla ne kasteddiğini bende bilmiyorum ödev ismi olarak direk bunlar yazıyo resimle falan ne olduğunu anlatmamızı istiyo,zaten nerde gıcık şey var bizi bulur :tongue: sen yinede saolasın kardeşim

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
valla ne kasteddiğini bende bilmiyorum ödev ismi olarak direk bunlar yazıyo resimle falan ne olduğunu anlatmamızı istiyo,zaten nerde gıcık şey var bizi bulur :tongue: sen yinede saolasın kardeşim
Merhaba,

microsoft'un sayfasında bu konuyla ilgili kısa açıklamalar yapılmış, incelemenizi tavsiye ederim. Anlamadığınız bölgeleri yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız..

http://office.microsoft.com/tr-tr/excel/HP052246631055.aspx

.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003-2007 Türkçe
öncelikle çok teşekkür ederim fakat ben excelin e'sinden bile anlamıyorum bi yerden bulsam kopyala yapıştır yapıcam :) bu biraz kısa ama inş kabul eder öğretmen saolasın tekrar