üç defa şifre yanlış girilince program kapansın

Katılım
8 Haziran 2007
Mesajlar
761
Excel Vers. ve Dili
excel- 2003 Türkçe
Private Sub CommandButton3_Click()
If Val(TextBox2) = Worksheets("anasayfa").Range("b1").Value Then
Sheets("anasayfa").Select
Range("a1").Select
Sheets("Anasayfa").Select
Range("a1").Select
Unload Me
UserForm2.Show

Else
MsgBox "Şifre Yanlış Lütfen Tekrar Deneyiniz", vbCritical, "Adres-Telefon REHBERİ"
TextBox2.SetFocus
TextBox2.Value = ""
Sheets("anasayfa").Select
Range("a1").Select
Sheets("anasayfa").Select
Range("a1").Select
End If
End Sub


bu şifre koduna üç defa yanlış şifre girilince kapanmısını istiyorum. birde Uyarı versin yanlış şifre girdiniz program kapanacaktır diye

Başka birşey daha sormak istiyorum. Makrolar aktifken şifre girmeden program açılmıyor fakat maktolar aktif değilken aynı şeklide programın açılmamasını nasıl sağlarız. ilginize teşekkür ederim arkadaşlar
 

hamitcan

Uzman
Uzman
Katılım
1 Temmuz 2004
Mesajlar
7,681
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe
Sitede konuyla ilgili birçok örnek mevcut. Araştırmanızı öneririm.
 

uzmanamele

Uzman
Uzman
Katılım
26 Eylül 2007
Mesajlar
9,423
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
ekdeki dosya işinizi görür mü?
2. sorunuz için dosya koruma şifresi koyun.

not:kodlar siteden alıntıdır.
şifreler
aaa 111
bbb 222
ccc 333
ddd 444
 
Katılım
8 Haziran 2007
Mesajlar
761
Excel Vers. ve Dili
excel- 2003 Türkçe
Sayın hamitcan hocam inanın sizleri rahatsız etmek istemezdim ama örnek buluyorum ama onları uyarlıyamıyorum. Yani kodlarla aram iyi değil. kusura bakmayın.

Sayın Uzmanamele arkadaşım aynı örneği bende gördüm. Fakat sayın hocama da aynı şeyleri söyledim. o kodları yukarıdakine nasıl uyarlarım onu bilemiyorum.
 

hamitcan

Uzman
Uzman
Katılım
1 Temmuz 2004
Mesajlar
7,681
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe
Size yardım etmek isterdim ama benim de zamanım yok.Çünkü istediğiniz basit bir şey değil.
 
Katılım
8 Haziran 2007
Mesajlar
761
Excel Vers. ve Dili
excel- 2003 Türkçe
teşekkür ederim. Kolay gelsin
 
Üst