Herkese selamlar,saygılar.O kadar yararlı işler yapılıyorki bu forumda,izlerken keyif alıyorum.Hepinizin emekleri için şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar,benim sorum şöyle:
Ekli dosyada,ürün ağacımın seviye numaraları bulunmakta.Tek sütun halinde.
Powerpoint ya da word'te uğraşılmıyo arkadaşlar tek tek,yada hazır olup da çok az kutucuk içeren kurulum şeması çıkarmak.
Merak ettiğim ve sizden yardım istediğim;mesela bu sütunu seçsek,ardından bu sütunun otomatik olarak(tabi seviye numaralarını göz önüne alacak şekilde) ürün ağacı olarak görülmesi mümkünmü excel de?
Hani,nasıl seçili verilerden sonra,otomatik grafik yaratılıyorya,aynı bu şekilde kurulum şeması şeklinde ürün ağacı oluşturabilirmiyim?
Şimdiden yardımda bulunacak arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Arkadaşlar,benim sorum şöyle:
Ekli dosyada,ürün ağacımın seviye numaraları bulunmakta.Tek sütun halinde.
Powerpoint ya da word'te uğraşılmıyo arkadaşlar tek tek,yada hazır olup da çok az kutucuk içeren kurulum şeması çıkarmak.
Merak ettiğim ve sizden yardım istediğim;mesela bu sütunu seçsek,ardından bu sütunun otomatik olarak(tabi seviye numaralarını göz önüne alacak şekilde) ürün ağacı olarak görülmesi mümkünmü excel de?
Hani,nasıl seçili verilerden sonra,otomatik grafik yaratılıyorya,aynı bu şekilde kurulum şeması şeklinde ürün ağacı oluşturabilirmiyim?
Şimdiden yardımda bulunacak arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Saygılarımla.