Ürün Maliyet Recetesi

Excel Vers. ve Dili
xp 2003
Merhaba sayın arkadaşlarım bu size gödermiş olduğum dosyayı bu siteden indirdim içeriği mantık olarak benim işime yarayacak şekilde fakat bir takım değişiklik yapılabilirse. doyada izah etmeye çalıştım eğer izah ettğim gibi bir değişiklik yapabilecek veya bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlarıma daha şimdiden çok teşekkür ediyorum dosyaya 1 sayfa ekledim ve sayfa adı rapor şu anda benim işime yarayan yani makro ve user formlarda yazılacak kodlarla yapılacak değişiklik sonucu rapor diye adlandırdığım sayfa gibi olmasını istiyorum mümkünse anlatabildimmi bilmiyorum daha şimdiden teşekkür ediyorum.

hamitcan

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe
Dosyanızda bir açıklama görünmüyor.

Excel Vers. ve Dili
xp 2003
Ürün maliyet reçetesi

özür dilerim galiba anlatamadım örnekten kastım veya izahım maliyet tablosuna reçetelere ve ürünler sayfasına sutun açarak sutun adlarını yazdım kastım ordaki sutun adlarına göre verilerin gelmesi bakımından mümkünse tabi

Excel Vers. ve Dili
xp 2003
Reçete

Arkadaşlar şu benim dosyanın debug kod hatası oluyor en azından ona bakmanız mümkünmü tabi istedğim şekildede yapılırsa çok sevinirim (eğer yapılamıyorsada bu kabahat benim çünkü anlatamıyorum galiba)