üst alt bilgi formülle gelebilirmi

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
arkadaşlar excel de üst ve alt bilgileri formülle getirebilirmiyim.evrakı yazarken düşey ara ile sayı getiriyorum bunu alt bilgiye nalıs getirebilirim.Sayfa 2 ye yazı yazarken üst bilginin sayfa1 c1 altı bilginin sayfa1 c2 deki değerleri alması mümkünmü makro yada formülle olabilir bilgisi olan varmı lütfen yardım edin excel 2010 kullanıyorum

Son düzenleme:

asi_kral

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Merhaba
Formül ile alt üst bilgileri güncelleyemezsiniz. Ya elle yada makro ile yapmak zorundasınız. Dilerseniz dosyanızı ekleyin. Ve şu işlemi yaptığımda şu yazsın diye iki veya üç tane örnek yazın. Yardımcı olmaya çalışalım.

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
dosya ekliyorum

dosyam ekte anlatmaya çalıştım Yazdırma sayfasındaki alt bilgideki kırmızı ile yazdığım rakamı kayıt sayfasındaki düşeyara ile seçtiğim sayının getirilmesini istiyorum mümkünse çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

asi_kral

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Merhaba
Yazdırma sayfasının kod bölümüne ekleyin ve deneyin. Sayfanın aktif olma olayında otomatik çalışır.
Kod:
Option Explicit
Private Sub Worksheet_Activate()
Dim S1 As Worksheet
Set S1 = Sheets("KAYIT SAYFASI")
With ActiveSheet.PageSetup
.CenterHeader = _
"TC" & Chr(10) & "........... KAYMAKAMLIĞI" & Chr(10) & "............ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ"
.LeftFooter = _
"İşbu Giriş-Çıkış Belgesi &D" & " tarih ve  " & S1.Range("B1") & " sayılı dilekçeye istinaden ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANLIĞINA" _
& Chr(10) & "verilmek üzere düzenlenmiş olup, 01.01.1992-&D" & " tarihleri arasındaki bilgisayar kayıtlarına uygundur."
End With
End Sub
Not : Dosyanızı kaydederken makro içerebilen dosya şeklinde kayıt yapınız. Yoksa dosyanız kaydedilmeyecektir.

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
teşekkürler elinize sağlık denedim tam istediğim gibi olmuş hakkınızı helal edin kolay gelsin

Son düzenleme: