Üst üste yazdırma sorunu

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
benim şu sorunum var...excelde hazır bi yazım var 7 sayfalık..yazdırma alanına geldiğimde tümünü yazdır der isem tek bi sayfada sanki hepsini yazdırmış gibi yazı çıkıyor, yani üst üste yazdırıyor...ama yazdırma alanında sayfaları tek tek belirterek yazdığımda sorun çıkmıyor...tümünü yazdırırken niye üst üste yazıyor..bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkür ederim.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba

dosya / sayfa yapısı / sayfa
sığdır 1x1 sayfa onay kutusunu kaldırarak deneyiniz

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
sayfa sığdır seçeneği seçili olmadan da yine çıktı almaya çalıştım aynı oldu...şu an küçültme büyütme seçeneği aktif durumda ve yine aynı hata...sanki tek bi seferde 7 sayfayı aynı kağıda yazdırıyormuş gibi. ama yazdırma ayarında sayfa numaralarını ilk 1 ve son 1 verdiğimde sorun çıkmıyo..sonrakileri de böyle yapıyorum ilk 2 son 2..teker teker bunları yapmak zorunda kalıyorum...ilk 1 son 2 yapınca bile yine aynı oluyo..iki sayfayı ilk sayfa üzerinde yazdırıyo ve tek kağıda.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Hp 1150 ve excel:)

benim şu sorunum var...
excelde hazır bi yazım var 7 sayfalık..yazdırma alanına geldiğimde tümünü yazdır der isem tek bi sayfada sanki hepsini yazdırmış gibi yazı çıkıyor, yani üst üste yazdırıyor...sanki tek kağıda 7 kere basılmış gibi olduğundan yazılar anlaşılmıyor tabi ki...ama yazdırma alanında sayfaları tek tek belirterek yazdığımda sorun çıkmıyor...tümünü yazdırırken niye üst üste yazıyor..bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
yazıcı markası hp lazerjet 1150
teşekkür ederim.