Üstadlar lütfen yardım taksitli satış beceremedim

Bu konuda bilgili olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler saygılar.

Ekli dosyada yeni müşteri kaydı yaptıkatan sonra açılan satış bilgileri ekranında ki bilgilerin açılan müşteri kartına aktarılmasını beceremedim.

Comboboxta seçilen ürün adını miktarını ve tutarları yazdıktan sonra listboxs a ekleyip listbx satışlar tolamını textbox satışlar toplamına aktarmak ve müşteri kartında son kayıttan başlayarak kayıt etmek istiyorum taksitleri kaydet diyice ediyor ikisini
beceremedim teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
office 2016 türkçe
sayın ugurb

Tam olarak ne istediğinizi ve ne yapmak istediğinizi anlamadım ama satış userformu üzerinde iki küçük değişiklik yaptım bir katkım olmuştur iyişallah ayrıca başka yapmak istedikleriniz varsa onlarıda ayrıntılı yazarsanız elimden geleni yapmaya çalışırım

İyi Çalışmalar
Kenan TUNÇAY

sayın Kenantu ilginize ve katkınıza teşekkür

ekle butonuna tıklayınca ürün adı miktarı fiatı ve toplamı listbaxsa eklemek istiyorum ben ekledim fakat ikinci kez ekle dersem üstüne yazıyor yeni kayıt olarak görmüyor teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
office 2016 türkçe
Sayın ugurb

Kusuruma bakmayın iş yerinden bağlandığım için cevabım epey geç oldu.
Ama satış formu üzerinde epey bir değişiklik yaptım. Artık önce müşterinin sayfasını açıyoruz. Sonra o sayfaya giderek sayfada bulunan düğme ile satış formunu açıyoruz ve istedikleriniz hep oluyor. Neyse isterseniz bir inceleyin sonra yine görüşürüz.

İyi Çalışmalar
Kenan TUNÇAY

Sayın Kenantu çok teşekkür ediyorum genel olarak sorunlar çözüldü saygılar

Excel Vers. ve Dili
office 2016 türkçe
Sayın ugurb

Eğer yardımcı olduysam ne mutlu bana . Bununla beraber başka yapabileceğim birşey olursa seve seve yardım ederim.

İyi Çalışmalar
Kenan TUNÇAY

Excel Vers. ve Dili
2003
ekli dosyalar nerde?

ekli dosyalar nerde? hep ekli dosya denmiş ama ekte dosya göremedim hiç...