üstbilgi ve alt bilgi

sulos

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
MS Office LTSC Standard 2021
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
08-12-2027
arkadaşlar excel de üst ve alt bilgi girmek istiyorum ama gerekli bilgilerin tamamını yazamıyorum; 255 karakter sınırlaması var diyor ayrıca formatı da yapamıyorum. özel üst alt bilgi yerinden yapamadım. word de düzenlediğim kadarıyla bakabilir ve excel de aynısını nasıl yapabileceğimi söyleyebilirseniz sevinirim. teşekkürler.

iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba

255 karakterden fazla alt-üstbilgi yazamazsınız.
excel veya word ile metni yazın, paint' de .jpg olarak kaydedin. paint ile kırpın ve alt-üstbilgi yerine bu resmi kullanın.

Ekli dosyalar

sulos

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
08-12-2027

sulos

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
08-12-2027
yalnız dediğiniz gibi yaptım üstbilgi oldu ama altbilgi A4 ün ortasında gözüküyor. sizinkine batım farkı yok yaptığımın ama bende alt çıkmıyor ortada gözüküyo altbilgi.
son olarak alt ve üst bilgi gözükmüyor ben işlem yaparken, onlarında baskı önizleme dışında normal sayfada bilgi girerken gözükmesini nasıl sağlayabilirim? yardımlarınız için teşekkürler.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
yalnız dediğiniz gibi yaptım üstbilgi oldu ama altbilgi A4 ün ortasında gözüküyor. sizinkine batım farkı yok yaptığımın ama bende alt çıkmıyor ortada gözüküyo altbilgi.
son olarak alt ve üst bilgi gözükmüyor ben işlem yaparken, onlarında baskı önizleme dışında normal sayfada bilgi girerken gözükmesini nasıl sağlayabilirim? yardımlarınız için teşekkürler.

merhaba
altbilgi kenar boşluğunu düzeltmelisiniz.
sayfa yapısı / kenar boşluğu / altbilgi (yazdığınız metne göre değeri değiştirin)
alt-üstbilgi wordda olduğu gibi sayfada görünmez, çıktı aldığınızda görülür.

sulos

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
08-12-2027
çok teşekkürler.