üye takip programı hazırlama ?

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2007 Türkçe
Selam arkadaşlar

şöförler odasında üyeleri takip etmek için bi program arıyorum..bilgileri resmi ve oda kayıt belgesi istediği zaman.çıktı aalbilecek şekilde..yardım edebilirmisiniz..şimdiden teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 2007 Türkçe
Mrb aşağıda belirtiğim gibi bir program istiyorsunuz sanırım işinizi görecek diye düşünüyorum vba bilginiz varsa şifresizdir düzenleme yapabilirsiniz

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2007 Türkçe
teşekkürler..vba bilgim yok yaa..ben sadece bişey olsun..üyeleri kayıt yapim istediğim üyeyi görmek istediğimde onun bütün bilgileri çıksın..tel.tc.sicil no.esnaf no.oda kayıt tarihi.ünvanı bunu gibi şeyler....

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-11-2020
teşekkürler..vba bilgim yok yaa..ben sadece bişey olsun..üyeleri kayıt yapim istediğim üyeyi görmek istediğimde onun bütün bilgileri çıksın..tel.tc.sicil no.esnaf no.oda kayıt tarihi.ünvanı bunu gibi şeyler....
Siz bir örnek hazırlayın o zaman, yukarıda yazdığınız başlıkları (tel, TC scil no v.s) verileri gireceğiniz sutunları oluşturun. Daha sonra burdan tek tek yapmış olduğunuz girişleri çağırma o üyenin bilgilerini görme konusunda yardımcı olalım.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 2007 Türkçe
size vermiş oldugum programda hepsi fazlasıyla mevcut zaten ben isterseniz biliyorsanız düzenleme yaparsanız demek istedim yoksa programı kullanabilirsiniz iyi günler