Urun bılgısını alıp baska sayfada 3erlı resımlerle gostermek

Excel Vers. ve Dili
2007 turkce
excelde yapılıp yapılamayacagını merak ettıgım bır konu var arkadaslar... Sımdı dıyelım kı a sayfasında benım 9 farklı urunum var hepsının yanlarında adları ve urune aıt resımlerın sadece ısımlerı var(urun1.jpg gıbı), ben bır b sayfası olusturup a sayfasındakı urunlerımı yanyana 3 tane gelecek sekılde otomatık olarak alt alta yazdırıp aynı zamanda a sayfasında belırttıgım bılgı ve resımlerı goruntuletmem mumkunmudur? mumkunse bu tarz bırsey nasıl yapılabılır??

Excel Vers. ve Dili
2007 turkce
evet bu örnek aslında ne istediğime çok yakın, yalnız birşey sormak istiyorum ben almak istediğim verilerin ekli dosyadaki gibi yanyana 5 tane olacak sekılde alt alta gözükmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim?? ayrıca bunun tamamıyle otomatık olması lazım cunku bilgi sayfasına yenı veriler eklediğimde kalkıpta resımlı sayfada imagex. image2x. vs gıbı varıable tanımlamalarında bulunmak ıstemıyorum...

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2007 turkce
butun verılerımı alt alta degılde once yanyana 5 tane sonra bır alt satıra 5 tane ve bu sekılde gıdıcek sekılde nasıl yapabılırım? eger php web sayfası yapıyor olsaydım bunu sımdıye 50 kere cozmustum sadece vbada bunun mantıgını anlayamıyorum... yapmak ıstedıgım ornek olarak

x b c | xbc | x b c | xbc | x b c
x b c | xbc | x b c | xbc | x b c
...
..

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2007 turkce
istediğimi sonunda deneye deneye buldum(aslında sonucu rüyamda gördüm uyandım ve yaptım:) ) tam anlamıyla yaptım ve örnek olarak siteye ekliyorum yalnız sizlerden bir ricam olacak bu yaptığım makro neredeyse 2mb tutuyor ve bu bana biraz fazla gibi geldi, acaba inceleseniz ve daha mantıklı veya temiz yolları varsa tavsiyeler verseniz olur mu?

Ekli dosyalar