USB Belleğe Excel Kurulumu

cengizyener

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
10-11-2028
İşim gereği office programlarını çok kullanıyorum ve sık sık farklı bilgisayarlarda çalışıyorum. Bir usb belleğe office programlarını kurup hangi bilgisayarı kullanırsam kullanayım usb belleği takınca o office programını kullanabilir miyim ve bunu nasıl yapabilirim ?

muhasebeciyiz

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2016
64 Bit
21-12-2027
Word, Excel, PowerPoint gibi programların tarayıcıda çalışan sürümleri mevcuttur.
Herhangi bir bilgisayarda, sadece tarayıcı ile erişebilirsin.

https://www.office.com
Ücretsiz Microsoft hesabı ile:
Word, Excel, PowerPoint Online kullan
OneDrive’a kaydet, her yerden eriş

LibreOffice Portable
Microsoft Office’e benzer, açık kaynaklı bir ofis yazılımıdır.
Taşınabilir (portable) versiyonu sayesinde USB belleğe kurulup her bilgisayarda çalıştırılabilir.
Microsoft Office dosyaları (docx, xlsx, pptx) ile büyük oranda uyumludur.

Microsoft 365 aboneliğin varsa:
Office programlarını istediğin bilgisayara kurabilirsin.
Aynı anda birden fazla cihazda giriş yapabilirsin.
Belgeleri OneDrive'da tutarak her yerden erişebilirsin.

hasankardas

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2021ProPlus TR 64 Bit
18-01-2027
Bu konuda portable programlar daha karmaşık olacaktır. işletim sistemi uyumu ocx sorunları,dll sorunları vb. sorunlar yaşarsınız. ayrıca hatalı bir kullanımda dosyanızın bozulma ihtimali var.
Bu konuda en iyi çözüm office 365 sürümü.. istediğiniz yerden drive sürücünüze bağlanarak işleminizi yaparsınız
Farklı bir önerim olsun. yapabilirseniz kullanuşlı olacaktır. hızlı çalışan kaliteli bir usb belleğe sanal işletim sistemi kurun içerisine gerekli uygulamalarınızı kurarsınız. çalışmak istediğiniz bilgiayarda sanal işletim sistemi programı kurar işinizi görürsünüz.. virtualbox gibi bir program..