Bildiğim kadar 3. parti programlar kulanmadan olmaz, ancak U3 özelliği olan belleklerde bu mümkün(ben kullanıyorum). Ayrıca normal belleği de U3 özelliği ekleme konusunda makaleler var. Web'den kısa bir araştırma ile çok sayıda fikir edinilebilir, saygılar.
Günaydın,
ilgili link bağlantılarını mesaj ile gönderdim. Ancak size tavsiyem U3 özellikli yeni bir bellek satın almanız ve kendi menüsünde yer alan şifre ile girişi aktif hale getirmeniz. Wikipedi tanımı;U3, usb bellekler için yazılmış özel bir yazılım türüne verilen isimdir. Genellikle bellek üretici firmalar tarafından oluşturulan bu yazılımlar belleği bir işletim sistemi gibi kullanmaya olanak sağlarlar. Tavsiye ederim memnun kalacaksınız, saygılar.
Merhaba,
linkini verdiğim program ücretli bir programdır. Yani bahsettiğim özellikleri taşıyan yeni bir bellek almak daha mantıklı. Uyarı aldıysanız mesajınızda email adresini yazdığınız için olabilir.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.