useform ekleri

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
Merhaba

öncelikle ekte gönderdiğim sizin dosyanızda liste sayfasında bulunan butona tıklayın ve açılan userformda bulunan her combobox 'ın içeriğinde ne olması gerektiğini yazın (comboboxların kullanım yerleri yanlışda olabilir, siz nerelerde combobox olmasını istediğinizi ve içeriğini yazın.

not: bilgi girişi sayfasına ihtiyaç bulunmamaktadır.

Excel Vers. ve Dili
2003
bölge = 1.bölgeden 9. bölgeye kadar bir de bunlara ek olarak avrupa ve anadolu
sınıfı = sadece b
marka = şimdilik bmc , ford , mercedes olsunda ben geliştirirken diğerlerini eklerim

Excel Vers. ve Dili
2003
birde plaka nosu süz olabilir mi mesela 34 vbv 28 girilecek plaka ya ben plaka no yazan yere vbv desem vbv ile başlayanları süzerek getirse ve ben seçsem yani olursa olmaz sa önemli değil

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
çalışma kitabı parolasını yazarmısınız

Excel Vers. ve Dili
2003
hocam google talk dan haberiniz var mı
bu adrese girerseniz mail adresim nailunverdi@gmail.com
sizde böyle bir mail adresi alarak buradan konuşabilirsiniz
bizim iş yerinde de kısıtlama vardı ama bununla görüşme yapılabiiyor
haberiniz olsun

Excel Vers. ve Dili
2003
hocam çalışma kitabı benim değil 2005 senesinde netten bulduğum bir vergiiadesi proğramıydı. sorun olur mu

Excel Vers. ve Dili
2003
bende bu vesile ile birşeyler öğrenip buradan ihtiyacı olanlara sizin gibi yardım etmek istiyorum

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
tamam problem yok hallettim, google talk a mail adresine falan gerek yok buradan yardımcı olmaya calisiyorum...

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
Sayın kiriktesti

dosyanız ektedir, bugün biraz yoğunum, detaylara şimdilik fazla giremiyorum, fakat istediğiniz kısmı tamam gibi.

iyi çalışmalar dilerim.

Excel Vers. ve Dili
2003
merhaba hocam ; elinize sağlık. bende dün başka şeyler buldum.şimdi o değişiklikleri yapmaya çalışacağım. ama parolanın bilinmemesi bir rahatsızlık vermez herhalde. yine siteden bir arkadaşımız useform kullanımını uygulamalı olarak anlatmış. şimdi oradan öğrendiklerimi de ekleyeyim. eksimlerim oldukça artık formdan devam ederim. :)