userform nasıl hazırlanır? excel ile nasıl ilişkilendirilir? bunları anlatan bir yer varmıdır? bununla ilgili kaynak nereden bulabilirim?
yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Sitede arama yaptım ama ben bulamadım
sayin skorpiyon,
userform oluşturmayı ve butonla textbox a yazdırmayı çok güzel anlatmışsınız teşekürler. benim kodlarda bir sorunum oluştu şimdi komutta
Textbox1.value = range("A1").value dersek A1 deki değeri yazdırıyor.
peki Textbox1 e Sayfa1 A1 ile Sayfa2 A1 in toplamını yazdırmak istersek nasıl bi formül yazmamız gerekiyor??
Sayın Kelkitli cevabı vermiş. Commandbutton1'in (yani userform üzerindeki düğmenizin) Sub - End Sub aralığına bu kodu yazacaksınız.
sayın skorpiyn ve kelkitli teşekkürler
Özellikle skorpiyon arkadaşım yardımın ve emeğin için çok teşekkür ederim. Gördüğüm kadarı ile sana baya bir zahmet vermişim bu açıklamalara göre denemelere başlayacağım bakalım ne kadar başarılı olacağım bu ilk denemem olacak tekrar teşekkür eder saygılar sunarım kolay gelsin
1 tane user form yaptım ve excel sayfasındaki bir butona ekledim. butona basınca user form açılıyor ve usd kuru giriniz diyor. şimdi buraya kur girilip tamam butonuna basınca c sütunuda bulunan YTL tutarlarını kura bölüp d ye yazmasını istiyorum nasıl bir kod gerekldir.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.