user form oluşturma

Excel Vers. ve Dili
2000
herkese merhaba;

ekli dosyada göreceğiniz gibi tesislerin üretim değerlerini yazınca yıllık üretim değerleri çıkıyor.
diyelim ben her tesislerin üretim değerini aynı yapacam mesala 40 60 40 80 40 40 bunun yıl sonuna kadar da böyle olacağını tahmin ediyorum bunu user formda nasıl yapabilirm.. user formda tesislerin üretim değerlerini girecem o da tabloya işleyecek ?

(bunun ay seçmeli olanı olsa tam süper olur)

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Biraz çalıştım üzerinde istediğiniz gibi olmuş mu bilemiyorum, topla.çarpım fonksiyonu ile ilgili de örnek var.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2000
çok teşekkür arkadaşım;istediğim buna yakın tesislerin üretim değerini yazınca tüm aylara birden yazma seceneği olsun istiyorum yapamadım 60 60 070 70 yazınca yıl sonuna kadar olsun mesela

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Tüm yıl diye bir seçenek daha ekledim, o seçeneği seçince bütün hepsini dolduruyor.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2000
üstad bir soru daha ben bu makrayu nasıl başka bir çalışma kitabına kopyalabilirm?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Araçlar/Makrolar/Visual Basic Editörünü aç orada Module1 yazan yerin içinde bu kodlar, kodları kopyala, diğer dosyayı aç ve editörde sol tarafta sayfa1 yazan yerin üzerinde sağ tuşa bas ve module ekle sonra kodları yapıştır. Forumda belki resimli anlatım vardır, bir araştır istersen.