User formla verileri istediğim sayfaya giremiyorum

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Merhaba arkadaşlar,

Ben VBA yeni öğrenmeye başladım. Ek' te bulunan dosyada iş başvurusu yapan adayların özgeçmiş bilgilerini girebileceğim bir dosya var. Bilgileri girebilmek için bir user form tasarladım ancak bu user forma girdiğim bilgiler kaydet butonuna basınca menü isimli sayfaya geliyor. Anladığım kadarıyla data isimli sayfaya girebilmesi için sayfayı userforma tarif edecek birşey yazmam gerek ama ne yazacağımı bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Sayın fedeal,

Girdiğiniz örnek satırları inceledim ve diğer satırlarıda değiştirdim. Tam istediğim gibi çalıştı. Yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim.

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Sayın fedeal,

Girdiğiniz örnek satırları inceledim ve diğer satırlarıda değiştirdim. Tam istediğim gibi çalıştı. Yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim.
rica edrim işinize yaradıgına sevindim.

bu tür uzun kodlarda

TextBox2 = Cells(1, 2)
TextBox3 = Cells(1, 3)
TextBox4 = Cells(1, 4)
TextBox5 = Cells(1, 5)
---------Aynı işlevi görüyor-------
For i = 2 To 5
Controls("Textbox" & i) = Cells(1, i)
Next

Cells(1, "A") = ""
Cells(1, "B") = ""
Cells(1, "C") = ""
Cells(1, "D") = ""
Cells(1, "E") = ""
-----------Yine bunlarda aynı işlemi yapıyor
For i = 1 To 5
Cells(1, i) = ""
Next

gibi kodları kısalta bilirsiniz.

(not alıntı sayın janveljan dan http://www.excel.web.tr/f48/userformlara-dugme-atamak-t64433.html)

ancak siz textbox ve comboboxlara sıralı numaralandırma yaptıgınız için bu pek mümkün görünmüyor.

iyi çalışmalar saygılar.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Anladığım kadarıyla textbox ve comboboxları kendi içlerinde numaralandırıp yukarıda verdiğiniz kodları uygulasaydım bu kadar uzun kodlar yazmak zorunda kalmayacaktım. Gerçekten çok teşekkür ederim verdiğiniz bu bilgi için.

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
aynı zamanda çalışmanızın boyutu artmayacaktı ve hızlı çalışacaktı.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Çok haklısınız. Bu bilgiler ışığında çalışmamı tekrar düzenleyeceğim sayın fedeal.