userform üzerinde textbox tanımlarken "belirsiz ad" mesajı

yaığım bir userform üzerinde textbox tanımları yaptım.daha sonra ilave textboxlar yapmak istedim ancak "belirsiz ad" mesajını aldım.bu sorunumu nasıl gidermek istiyorum teşekkürler.(aynı uygulamada kullandığım diğer userformlarda bu sorunu olmuyor)

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Merhabalar

Userform üzerine yeni eklemeye çalıştığınız TextBox'ın Name özelliği (adı), halen Userform üzerinde bulunan bir TextBox'ınkiyle aynı ise bu mesajı alırsınız.

Textbox'larda benzeriz isimlendirme olmalı ...

sayın fpc
isim verirken dediğiniz doğru ama ben toolbox tan seçtiğim textbox ile userform üzerinde textboxı çizemiyorum.

Excel Vers. ve Dili
Sadece, bu userformu içeren bir dosya gönderme imkanınız var mı?

sayın fpc cevabım biraz geç oldu kusura bakmayın izinden yeni döndüm
ilgili userform u gönderiyorum teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
Sn.bulentcigali

Dosyanızda; ilk defa sizde gördüğüm bir isimlendirme tarzı kullanmışsınız. Yani bir başkası kullanır mı da, onu bilemem ....

Örneğin Userform üzerindeki bir Combobox'ın ismi (name) şu : "textbox10"

Userform üzerindeki 5 adet Combobox nesnesinin name özelliği; sanki Textbox nesnesiymiş gibi isimlendirilmiş. Böylece; Visual Basic, yeni bir TextBox'a, index yaratıp isim atayamıyor ve hata mesajı döndürüyor.

Aşağıdaki Label'larin karşısındaki combobox isimlerini uygun şekilde değiştirin (Örneğin Cmb10, Cmb11 vs. gibi ...

Birim(Adet/Takım)
Müdür
2.Yetkili
Ayniyat Saymani
Ambar Memuru
Mutemet

Şimdi yeni bir TextBox nesnesi ilave edebilirsiniz ....

syın fpc teşekkür ederim ben name özelliğinin etki etmiyeceğini ve kodlama sırasındada kolaylık olsun diye hep öyle tanımlar yapıyordum.sağolasınız,bir şey daha öğrendim teşekkür ederim sağlıcakla kalınız