userform açılışta excelde hata veriyor

Excel Vers. ve Dili
2007 ingilizce
userformum açılışta excelde hata veriyor. Dosyayı kapatıp kurtarma modunda tekrar açıyor. tıklamadan kod sayfasına girip çıktığımda çalışıyor. bu olayı bilgisayaraı kapatıp açtığımda dosyayı ilk açışımda yapıyor.

Excel Vers. ve Dili
2007 ingilizce
hiçmi yardımda bulunacak arkadaş yok.

Excel Vers. ve Dili
2007 ingilizce
arkadaşlar userformmum 3 sayfa bu üç sayfada 251 adet textbox ve combobox var. comboboxlar 5 tane. kilitlenmeyi bu nedenlemi yapıyor acaba.

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 Türkçe
Merhaba,
Buna herşey sebep olabilir.Yazılan kodlarda bir hata vardır belki.Dosyayı görmeden bir şey söylenmesi zor.

Excel Vers. ve Dili
2007 ingilizce
arkadaşlar dosya ekte. olay ekle butonuna tıkladığımda hata veriyor. ayrıca tüm sonuçlar sayfasındaki göster gizle butonu da hata veriyor. arkadaşlar malesef dosya büyük olduğu için gönderemedim

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2007 ingilizce
dosya büyük olduğu için gönderemiyorum. bir çözümü yokmu bunun. dosya göndermenin. bedersu mail adresine göndersem. benim mail adresim

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel2003
ayni hata bendede yapiyor yardimci olabilecek arkadas varmi userformum açılışta excelde hata veriyor. Dosyayı kapatıp kurtarma modunda tekrar açıyor. tıklamadan kod sayfasına girip çıktığımda çalışıyor. bu olayı bilgisayaraı kapatıp açtığımda dosyayı ilk açışımda yapıyor.

Excel Vers. ve Dili
excel2003
userformum açılışta excelde hata veriyor. Dosyayı kapatıp kurtarma modunda tekrar açı

yardim edebilecek kimse yokmu userformum açılışta excelde hata veriyor. Dosyayı kapatıp kurtarma modunda tekrar açıyor.