Userform düzenleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar userform konusunda ne olur yardımcı olun göndereceğim dosyaların biri örnek teşkil ediyor ikincisi ise düzenlenmesi gereken dosya bu konuda yardımlarınızı esirgemeyin acil ve önemli

stem

Arkadaşlar çok özür dileyerek söylüyorum bu sitede adamına göremi destek ve yardımcı olunuyor yoksa herkez kafasına göre mi takılıyor

Excel Vers. ve Dili
2007, iNGİLİZCE
Merhaba,
Sitedeki kıymetli arkadaşlar hafta sonu tatili yapmıştırlar ve hakları. Bu nedenle size cevap verememiş olabilirler. Hemen insanları adamı olmayınca işi görülmemek ya da daha farklı olarak davranmış içinde olmakla düşünmeyin lütfen. Siz de diğer kaynaklardan araştırabilirsiniz. Varsayın ki hiç cevap gelmedi. Buna göre düşünün. madem önemli bu sizin için önceliği kendi araştırmanıza verin.
Ayrıca yaşlar ne olursa olsun saygı önemlidir. Hemen sitem etmeyin. Sabır daha uygun olacaktır.

Saygılarımla

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-06-2029
Bu foruma 2005 te üye olduğunuz halde ; dahası yüzlerce yardımlaşma da izlediğiniz , belki de başka sorularda yardım aldığınız halde burada adamına göre hiçbir zaman muamele yapılmadığını 2008 e kadar farketmiş olmamanız ilginç . Herhalde bu bir sürç'ü lisan oldu. Farkında olmalısınız ki buradaki tüm izleyenler ve çözenler gönülden geldiği için vakti zamanı oranında bunu yapıyorlar , beklentisi de yok kimsenin . Gönül kırıcı olduğunuz sürece de yardımları zaten kendi elinizle itmiş oluyorsunuz .
Tarzınızı okuyunca örneğinizi indirmek bile istemedim incelemek için, ve böyle hisseden de sadece ben değilim.
Sanırım bunun kanıtı da sorunuzun (şu an itibarı ile ) 81 görüntüleme almış olması.
"Çok özür dileyerek " her istediğinizi " her ortamda " kibarca söyleyemezsiniz.

Son düzenleme:
S

Skorpiyon

Misafir
Sayın engin74,,

Çok özür dileyerek soruyorum, istediğniz şey ne ? Hiçbir açıklama yapmamışsınız da.

S.Yiğit

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 TR
Arkadaşlar çok özür dileyerek söylüyorum bu sitede adamına göremi destek ve yardımcı olunuyor yoksa herkez kafasına göre mi takılıyor
Engin arkadaşım Burda hocam üsdat dediğimiz arkadaşlarımız abilerimiz robot değil 24 saat Online olamazlar... Tamamen paylaşım seven, Öğretmeyi öğrenmeyi seven insanlardır. Bende çok kısa bir süredir foruma takılıyorum Daha yardım istemeden bir çok şey öğrendim. Yardım istediğimde de hemen aldım. Seni söylediğin sözlerden dolayı kınıyorum.. Unutmayalımki Paylaşım bilgi emek ister emekde saygı ister..

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Bence Levet Bey e Söliyelim Bu Siteye Birde Küre Koysunlar
Bizde Bakalım Küreye Diyelim ki
Hee Bu Arkadaşın Comboboxta Sıkıntısı var.. :)
Böle Bir Saçmalık Yok 1 saattir bakıyorum
soruyu nerde sormuş anlamadım..
Soru Düzgün Olsa elbette cevap verilir
arkadaşı bende yadırgadım...

yorum hatası

arkadaşlar sitemimi yanlış anladınız sanırım ben userform ile ilgili yaklaşık 5 kez dosya ekledim ve örneğide ekledim istediğim örneğe bakarak temmuz yazan dosyanın ana menüsündeki verileri userforma bağlamaktı. bakıyorumda tepki veriliyor. İlginize teşekkür ederim. dosyamıda kaldırıyorum. Anlaşılan o ki kimsenin yardımcı olmaya gönlü yok 1,5 aydır aynı sorumu güncel tutmak adına sürekli yazılar ve yardım taleplerime böyle bir tepki beklemiyordum. Herkeze teşekkür ediyorum. Saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...