UserForm dan kayıt düzeltme sorunu

Excel Vers. ve Dili
Office 2016 Tr
Merhaba

Userform ile verilerimi kayıt yapıyorum.
Userform üzerinde bulunan ListBox ile arama yaptıktan sonra DblClick olayı ile verilerimi Düzeltme UserForm'una dolduruyorum.
Düzeltme UserFormun'da gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra kaydetme aşamasında aşağıdaki kodlarla sayfada gerekli değişikliği yapıyorum.
Ancak şu kodlar ile kayıtları tam olarak yazdıramıyorum.

For s = 1 To 10
If Controls("Kitap" & s).Text <> Empty Or Controls("Adet" & s).Text <> Empty Then
Kitap = WorksheetFunction.Index(Sheets("KITAP").Range("A2:A" & Sheets("KITAP").Cells(Rows.Count, "A").End(3).Row), WorksheetFunction.Match(Controls("Kitap" & s).Text, Sheets("KITAP").Range("B2:B" & Sheets("KITAP").Cells(Rows.Count, "B").End(3).Row), 0))
Bul.Offset(0, 7).Value = Sheets("SATIS").Range("H" & Bul).Text & "&" & Kitap
Bul.Offset(0, 8).Value = Sheets("SATIS").Range("I" & Bul).Text & "&" & Controls("Adet" & s)
Birim = WorksheetFunction.Index(Sheets("KITAP").Range("C2:C" & Sheets("KITAP").Cells(Rows.Count, "A").End(3).Row), WorksheetFunction.Match(Controls("Kitap" & s).Text, Sheets("KITAP").Range("B2:B" & Sheets("KITAP").Cells(Rows.Count, "B").End(3).Row), 0))
Bul.Offset(0, 9).Value = Sheets("SATIS").Range("J" & Bul).Text + "&" & Birim
KgA = WorksheetFunction.Index(Sheets("KITAP").Range("D2:D" & Sheets("KITAP").Cells(Rows.Count, "A").End(3).Row), WorksheetFunction.Match(Controls("Kitap" & s).Text, Sheets("KITAP").Range("B2:B" & Sheets("KITAP").Cells(Rows.Count, "B").End(3).Row), 0))
Bul.Offset(0, 17).Value = Sheets("SATIS").Range("R" & Bul).Text + "&" & KgA
End If
Next s

ComboBox'tan ürün seçimi yaptıktan sonra KITAP sayfasında B sütununda ürünü bulup, A sütunundaki kodu & işareti ile birlikte SATIS sayfasına yazdırıyor.
TextBox'tan adet sayısı.....
Label.Caption'dan birim fiyatı ....
Label.Caption'dan Kg ları ...... yazdırıyorum.

SATIS isimli sayfaya kayıt yapıyorum.
KITAP isimli sayfada da A sütununda ürün kodları, B sütununda ürün isimleri mevcut.

Aynı kodlar ile yeni kayıt yaparken sorun vermiyor.
Ama düzeltme UserForm da En fazla 3 adet veriyi döndürüp yazıyor. Sorunu anlayamadım.

Excel Vers. ve Dili
Office 2016 Tr
Sanırım bir üst satırın üzerine ekleme yapıyor gibi.

Excel Vers. ve Dili
Office 2016 Tr
Sorunu buldum konuyu kapatabiliriz.