userform ile girdiğim verileri başka bir sayfada toplamak istiyorum...

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 TR
Selamlar..
userform ile girdiğim verileri başka bir sayfada userformdaki kişi adına göre depolamak istiyorum. ve asıl iş bundan sonra başlıyor.. bu kaydettiğim verileri yine başka bir sayfada istediğim kişinin verilerini aynı anda görebilecek şekilde düzenlemek istiyorum.. bu mümkün mü bilmiyorum, ama mümkün değilse bile hazırladığım formatı değiştirebilirim. yani başka çözüm önerilerine de açığım. ne kadar açıklayıcı olabildim bilmiyorum ama yardımcı olabilecek arkadaşlarımın ve üstadlarımın ekteki dosyayı incelemelerini rica ediyorum. dosya içerisinde de açıklama mevcuttur.. yardımlarınızı bekliyorum.. şimdiden teşekkürler...

saygılar...

:???: :???: :???:

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 2003 TR
makro ile düşeyara yapmak istiyorum ama bir sorun var!

Sayın üstadlar;
yukarıda sorduğum sorunun bir kısmını forumdaki konulardan bularak çözdüm. Yani userformdan girdiğim verileri aynı zamanda başka bir sayfada toplamayı başardım. Ancak bunlardan sadece istediğim kişiye ait olanları ayrı bir tabloda sıralayamıyorum. bununla ilgili de forumda Sn.leventm 'in hazırlamış olduğu bir dosya buldum. Yani tam olarak yapmak istediğim Sn.leventm'in hazırladığı dosyadaki işlem, ama kodları kendi sayfama sanırım doğru olarak uyarlayamadım. örnek dosyam ve Sn.leventm'in hazırlayıp daha önce forumda yayınladığı dosya (Listele.zip) ektedir. kodları kendi dosyama uyarlamamda yardımcı olur musunuz? ilgilenecek herkese şimdiden teşekkürler...:hihoho:

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 2003 TR
sayın üstadlar;

sorunumu kendim çözdüm. ilgilenen arkadaşlarım varsa zaman kaybetmesinler diye bir açıklama yapma gereği duydum.

Saygılar...
:hihoho: :hihoho: :hihoho:

Excel Vers. ve Dili
excel 2002 türkçe
nasıl çözdünüz?

bahsettiğiniz bu sorunu nası çözdünüz? dosyayı eklerseniz kaynak kodlarına bakmak sureti ile bende bazı sorularıma cewap almış olurum..

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 TR
bahsettiğiniz bu sorunu nası çözdünüz? dosyayı eklerseniz kaynak kodlarına bakmak sureti ile bende bazı sorularıma cewap almış olurum..

öncelikle aramıza hoş geldiniz sayın korkut31..

konunun belki tamamen kodlarla ve daha kolay bir çözümü olabilir.. ancak konuya tam olarak vakıf olmadığım için kendimce yöntemlerle çözdüm ve sağlıklı çalışıyor. yani bu haliyle benim işimi görüyor.. :D umarım sizinde işinize yarar..

Saygılar..