userform ile şifreli diğer kitabın açılması

Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 -Tr
Merhabalar ;

A ve B kitabım var . A kitabında B kitabını açacak bir userform var . B kitabı şifreli . Aşağıdaki komut çalıştığında şifrenin açılıp B kitabı açılırken . A kitabı ve Userformun kapatılmasını istiyorum mümkün mü?

Private Sub CommandButton15_Click()

Workbooks.Open Filename:="C:\Documents and Settings\ugur\Belgelerim\QUICK LOADING\KUYRUK BAZLI\B.xls"

End Sub

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba

bunu yazarak deneyiniz.

Kod:
Private Sub CommandButton15_Click()

Workbooks.Open Filename:="C:\Documents and Settings\ugur\Belgelerim\QUICK LOADING\KUYRUK BAZLI\B.xls"
[COLOR="Blue"]ThisWorkbook.Close 1[/COLOR]
End Sub

Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 -Tr
Sağolun ama şöyle bir problemim var , açılacak B kitabı şifreli onun için şifre giriş ekranı çıkıyor . Ben kitabın şifresininde bu komutla açmak istiyorum .Kolay gelsin

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe-İngilizce
merhaba;
aşağıdaki kodda password yazılı alana şifrenizi girerek ilgili dosyayı otomatik açabilirsiniz. şifrenizde büyük küçük uyumuna dikkat etmeniz gerekmektedir.

Kod:
Workbooks.Open "C:\Documents and Settings\ugur\Belgelerim\QUICK LOADING\KUYRUK BAZLI\B.xls", , , , Password

Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 -Tr
Maalesef çalışmadı , Şifrede rakamda var harfte var . Ayrıca kodtaki virgül sayısı önemli mi ?

Ayhan Ercan

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365- Türkçe
Merhaba,
Verilen cevap işe yarıyor, siz bir yerde bir hata yapıyor olmalısınız. Koddaki virgül sayısının önemi vardır. Sayıları karıştırmamak adına kodu aşağıdaki gibi de kullanabilirsiniz.:

Not: şifre= excel

Kod:
Workbooks.Open "C:\Documents and Settings\ugur\Belgelerim\QUICK LOADING\KUYRUK BAZLI\B.xls", Password:=excel