Userform Kayıt Hakkında

Excel Vers. ve Dili
2007
Ekli dosyama istinaden 2 ayrı isteğim olacaktı.

1- Userform ile firma kayıt yapıldıktan veya silindikten sonra kayıt edilen veya silinen firma listboxta hemen görünmüyor dosyayı kaydedip çıkıyorum ve tekrar girdiğimde görünüyor. Benim istediğim kayıt işlemi ile yada silme işlemi ile aynı anda listboxta görünsün yada silinsin.

2- Userformumda listbox yerine combobox kullanmak isiyorum ama kodları bozmadan listboxı silip yerine combobox koyamadım

Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Ben o silme olayını yapmıştım önceden diye hatırlıyorum.Ama kodları silmişsiniz.
Combolu versiyonu ektedir.:cool:

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007
Ben o silme olayını yapmıştım önceden diye hatırlıyorum.Ama kodları silmişsiniz.
Combolu versiyonu ektedir.:cool:
Öncelikle elinize sağlık.

Sorun sanırım şudur: Silerken şu anlık bi sorun yok. Silme işleminden sonra combobox içeriğide direkt değişiyor, buraya kadar herşey tamam. Fakat yeni firma kayıt yapılınca eklemiyor kapatıp açmak gerekiyor excel dosyasını

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Öncelikle elinize sağlık.

Sorun sanırım şudur: Silerken şu anlık bi sorun yok. Silme işleminden sonra combobox içeriğide direkt değişiyor, buraya kadar herşey tamam. Fakat yeni firma kayıt yapılınca eklemiyor kapatıp açmak gerekiyor excel dosyasını
Gerekli düzenlemeyi yaptım.
2 numaralı mesajdan tekrardan dosyayı indirebilirsiniz.:cool: