Userform Kullanıcı Giriş Saydırma

Excel Vers. ve Dili
2007
Userform2 ile dosyamı açmaktayım. Seçtiğim kullanıcı adı "Yetkiler" sekmesinde "AA2" hücresine atanmakta ve kaç sefer girdiği sayılmaktadır.

Kullanıcı adını userform1 de label37 ye yamakta
Kaç sefer açıldığınıda label243 e yazmaktadır.

İsteğim şudur: Girişteki userform2 den seçilen kulanıcı adı userfom1 deki label37 ye yazılsın ve bu kaçıncı girişi olduğuda label243 e yazılsın. Kullanıcı değişir ise onuda aynı şekilde ilgili label e yazısın fakat giriş sayılarını ayrı ayrı tutsun

Örnek:

Diyelim Admin programı 10 kez açtı
label37= Admin label243= 10

iyelim User programı 14 kez açtı
label37= User label243= 14

Teşekkürler

Kullanıcı Adı:Admin Şifre:1
Kullanıcı Adı: User Şifre:2

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
Userform2 ile dosyamı açmaktayım. Seçtiğim kullanıcı adı "Yetkiler" sekmesinde "AA2" hücresine atanmakta ve kaç sefer girdiği sayılmaktadır.

Kullanıcı adını userform1 de label37 ye yamakta
Kaç sefer açıldığınıda label243 e yazmaktadır.

İsteğim şudur: Girişteki userform2 den seçilen kulanıcı adı userfom1 deki label37 ye yazılsın ve bu kaçıncı girişi olduğuda label243 e yazılsın. Kullanıcı değişir ise onuda aynı şekilde ilgili label e yazısın fakat giriş sayılarını ayrı ayrı tutsun

Örnek:

Diyelim Admin programı 10 kez açtı
label37= Admin label243= 10

iyelim User programı 14 kez açtı
label37= User label243= 14

Teşekkürler

Kullanıcı Adı:Admin Şifre:1
Kullanıcı Adı: User Şifre:2
dOSYANIZ zATEN ;iSTEDİĞİNİZ şEKİLDE sORUN YOK.. dENEDİM İSTEDİĞİNİZ BİLGİLER gELİYOR ...

Excel Vers. ve Dili
2007
dOSYANIZ zATEN ;iSTEDİĞİNİZ şEKİLDE sORUN YOK.. dENEDİM İSTEDİĞİNİZ BİLGİLER gELİYOR ...
Ben girilen kullanıcı adına göre saysın istiyorum. Benim dosyam toplam giriş sayısını alıyor