UserForm nasıl kopyalanır?

Katılım
14 Eylül 2004
Mesajlar
121
yaptığım userform1'in aynısını aynı çalışma kitabına userform2 olarak nasıl kopyalayabilirim?
 

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Katılım
13 Ekim 2004
Mesajlar
16,057
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Aşağıdaki linki inceleyin.
 
Katılım
17 Kasım 2005
Mesajlar
73
makrolar penceresinde koplamamak istediğin formun üzerine gel
sağ tuş ile export file seç isteğin yere kopyasını kaydet

Eklemek istesen
boş bir kitap aç
makro sayfasına gel İmport file dan istediğin form dosyasını veya makroyu yükle

kolay gelsin
 
Katılım
14 Eylül 2004
Mesajlar
121
UserForm kopyalama

aynı çalışma kitabına kopyalayamıyorum. mesela ekli dosyada aynı userformdan tam 6 adet yapmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim?
 

zafer

Super Moderator
Yönetici
Katılım
8 Mart 2005
Mesajlar
3,288
Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 TÜRKÇE
OFFICE 2010 TÜRKÇE
Merhaba

Sayın Kundakçının dediklerini uygulayın

yalnız İmport yapmadan önce İlk userformunuzun ismini değiştirin
örneğin

userform1 ise 1user yapın
import yapın
yaptığınızın ismini değiştirin
import yapın

böyle devam edin
 

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Katılım
21 Ekim 2005
Mesajlar
17,094
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Dosyanız ekte.

Kullandığım yöntem:
1. Formunuzu bir yere export edin.
2. Export ettiğiniz bu formu İmport edin.
3. her İmport ettiğiniz formun adını properties'den adını değiştirin.
 
Katılım
14 Eylül 2004
Mesajlar
121
anlaşıldı. çok teşekkür ederim...
 
Üst