Sayın Dr.F1 yaptığın çalışmayı burada yayınladığın için çok teşekkür ederim ancak size sakıncası yoksa yaptığınız çalışmayla ilgili bir sorum olacak combobox düğmesine tıklayıncası seçenek düğmesinin içi dolarak isimler nasıl alt alta geliyor bunu biraz anlatabilirmisin ben sizinki gibi yapamadım ben sizin çalışmanızı taklit etmeye çalıştım ama benim formda hem seçenek düğmesi gelmedi hemde isimlerden olmayıp adı soyadından başladı bu konuyu biraz açarsanız benim gibi acemi kardeşlerine yardımcı olursun iyi akşamlar
Sevgile arkadaşlar Dr.F1 arkadaşımızın yaptığı çalışmada combobox düğmesine tıklayıncası seçenek düğmesinin içi siyah noktalı olup isimler nasıl alt alta geliyor ben kendi çalışmalarımda arkadaşımı taklit etmeye çalıştım ama benim formda hem seçenek düğmesi gelmedi hemde isimlerden olmayıp adı soyadından başladı bu konuda bilgi sahibi olan kardeşlerimizin benim gibi acemi kardeşlerine yardımcı olmaları konusunda hepinize saygı ve sevgiler
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.