Userform resim çağırma

merhaba arkadaşlar

user formda textbox a isim girdiğimde o kişinin resminin gelmesini nasıl sağlayabilirim

Ekli dosyalar

ilginize çok teşekkür ederim Sayın Gökay
vermiş olduğunuz linki inceledim fakat bunu userform üzerine nasıl uygulayacağımı çözemedim.

Excel Vers. ve Dili
Ofiice 2013
Ekteki dosyaları bir inceleyin. Daha önce formdan indirmiştim. inşaallah işinize yarar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2002 Türkçe
Bir tanede bende vardı.
Alttaki kodu kendinize göre uyarlayın resimleride oraya ekleyin.
İşallah işinizi görür.

Image1.Picture = LoadPicture("C:\Documents and Settings\gorkem\Belgelerim\Resimlerim\" & ComboBox1 & ".Jpg")

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
türkçe
userform

Sayın Dr.F1 yaptığın çalışmayı burada yayınladığın için çok teşekkür ederim ancak size sakıncası yoksa yaptığınız çalışmayla ilgili bir sorum olacak combobox düğmesine tıklayıncası seçenek düğmesinin içi dolarak isimler nasıl alt alta geliyor bunu biraz anlatabilirmisin ben sizinki gibi yapamadım ben sizin çalışmanızı taklit etmeye çalıştım ama benim formda hem seçenek düğmesi gelmedi hemde isimlerden olmayıp adı soyadından başladı bu konuyu biraz açarsanız benim gibi acemi kardeşlerine yardımcı olursun iyi akşamlar

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Sevgile arkadaşlar Dr.F1 arkadaşımızın yaptığı çalışmada combobox düğmesine tıklayıncası seçenek düğmesinin içi siyah noktalı olup isimler nasıl alt alta geliyor ben kendi çalışmalarımda arkadaşımı taklit etmeye çalıştım ama benim formda hem seçenek düğmesi gelmedi hemde isimlerden olmayıp adı soyadından başladı bu konuda bilgi sahibi olan kardeşlerimizin benim gibi acemi kardeşlerine yardımcı olmaları konusunda hepinize saygı ve sevgiler