Userform veri girişinde veriyi bölmeden ikinci sayfaya alma

Excel Vers. ve Dili
office 2007
Merhaba , user form ile çoklu satırlı veri girişi yaparken giriş yaptığım veriler alt alta eklenerek gidiyor ama fazla veri girişinde birinci sayfanın yazılabilir alanının dışına taşıyor ve verinin bir kısmı diğer sayfada yarım olarak görünüyor bu veriyi bölmeden otomatik olarak ikinci sayfaya bütünüyle almak için ne yapabilirim. teşekkürler

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-06-2029
Foruma hoş geldiniz :)

Hızlı bir cevap için sıfırdan isteğinizden anlaşıldığı kadarı ile bir userformlu dosya yaratmak zaman alıcı olacağı ve genelde "ben boyle istemedim "ile sonlandığı için , kendiniz bir tam yer hücre gösteren şekilde hazırlanmış bir dosyayı , bir dış depo serverine yükleyerek linki sorunuz altında paylaşırsanız daha hizlı , ve doğru işlem yüklenmiş olarak cevap alabilirsiniz

Excel Vers. ve Dili
office 2007
Dosyayı yükledim biraz amatör bir user form oldu anlatmak istediğim kayıt ekle bölümünden eklediğim kayıtlarda örnekteki gibi" g" harfi ile yapılan giriş sayfanın yazdırılabilir alanının dışına taşıyor sayfanın dışına taşan veriyi yeni bir sayfa olarak bölmeden ekleyebilirmiyim ya da sayfa dolduğu zaman user formu otomatik olarak yazıcıya gönderip sayfa3 e kopya aldıktan sonra formu temizleyerek girmiş olduğum yeni veriyi kaydedebilirmi. teşekkürler.

Dosyayı buradan indirebilirsiniz.

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-06-2029
userform print sayfasu.jpg

Görünüm ayarlarında kesik çizgiyi tutup sağa çekildiğinde formunuz tek sayfaya sığıyor ve print tek sayfa alınabilir ancak olasılıkla font ufaltılabilir.
Bunun dışında talebiniz tam olarak nedir ve hücre sağa boşlukları gerçekçi midir