Userform yardımı ile nasıl FAX çekebilirim.

GÖzat Butonuna Basinca Dosyayi Bulup Eklemek İstİyorum. Combobox Butonu İle De B2 Den B200 E Kadar Olan Bİlgİlerden Her SeÇtİĞİmİ Lİstbox A Kaydetmesİnİ İstİyorum. ( Bİr Tanede Olabİlİr 85 Tanede Olabİlİr. ÇÜnkÜ DaĞitimli Yazi Yaziyorum.) Lİstboxtakİ Kaydedİlen Bİlgİler Fax GÖnder Butonuna Basinca Hepsİnİ Fax Numaralarina GÖndermesİnİ İstİyorum. ( Yozgat İÇerİsİne Alan Kodu Yazmadanda GÖnderebİlmelİyİm.)
Şİmdİden Allah Emeklerİnİzİ Zayİ Etmesİn.

eğer fserformda bu makro yapılıp fax gönderebilirsem benim için çok yol katetmiş olacağım. lütfen yardım edin.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Öncelikle faks göndermek için bir yazılıma ihtiyacınız olacak. Bundan sonra sanıyorum faks metnini bu yazılıma gönderen bir kod yazılabilir.

ben skaynır ile taratıp onu göndermek istiyordum. ya da,
word veya excel sayfasını ekle deyip gönderemezmiyiz.

fax göndermek için yazılım derken öyle bir yazılım programı mı var? varsada ben bilmiyorum.

sayın taruz telefon rehberi yapmış, ondan istenilen numaralar aranıyor. acaba aranılan yere faxta çekilir mi ?

eğer böyle birşey yapıla bilinirse, benim için büyük bir çığır açılmış olacak. işlerimde çok kolaylık olacak.

sayın leventm ilgin için çok sağol.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
ünal karadavut;231857' Alıntı:
............
fax göndermek için yazılım derken öyle bir yazılım programı mı var? varsada ben bilmiyorum.....
Birçok yazılım var, elbette bunların çoğu ücretlidir ancak ücretsiz olanda bulunabilir sanıyorum. Googgleden arayabilirsiniz. (örneğin winfax popüler bir programdır.)

Aşağıdaki linkide incelemenizi öneriririm. (winfaxpro programınız olması kaydıyla)

2000 kişiye fax

Sayın leventm çok sağol,

2000 kişiye fax olayı tam benim ilacım. aradığım şey de bu.
ama sonuçlandırmamışlar.
bu konuda araştıracağım, inşallah siz üstadların emeğini bekliyorum.