userform

Excel Vers. ve Dili
mm
Arkadaşlar çok uğraşmama rağmen konu ile ilgili excell dershanesinden yardım aldım ancak userform hazırlanışını ve uygulamsını bir türlü kavrayamadım. ekte bir alıntıdaki husus hakkında bilgi verirseniz sevinirim. xls formatında gönderirseniz sevinirim diğer uzantıları açamıyorum...

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
merhabalar

Arkadaşlar çok uğraşmama rağmen konu ile ilgili excell dershanesinden yardım aldım ancak userform hazırlanışını ve uygulamsını bir türlü kavrayamadım. ekte bir alıntıdaki husus hakkında bilgi verirseniz sevinirim. xls formatında gönderirseniz sevinirim diğer uzantıları açamıyorum...
bu eklediğim dosya işinize yararmı?

Excel Vers. ve Dili
mm
sayın hrknp ilginize ve cevabınıza teşekkür ederim. Aslında ben yaptığınız bu işlemin hangi yolla (nasıl) yapıldığını öğrenmek istiyordum.

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
sayın alican kod bilginiz ne seviyede bilmediğim için ilk aklıma geldiği şekilde anlatim bu kodlarıda ben ustalarımdan aldım sayfa isminin üzerine gelin ve sağ klik ile kod göstere tıklayın karşınızda gelen ekrandan userformun kodlarını açın buradaki kodlardan kendinizede uyarlayabilisrsiniz.fazla yardımcı olamıyorum benimde kod bilgim çok fazla yok ama kendime uyarlayabiliyorum:)