UserForm'a Veri Çağırmak

Excel Vers. ve Dili
2003
Arkadaşlar ;

Ben bir sınav programı üzerinde çalışıyorum ama bir noktada kilitlendim...

http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=13859 konusunda 9ncu mesajda Sayın hsayar'ın kodlarını kullanarak birşeyler yapmaya çalıştım ama olmadı. Ben birinci tabloda bulunan soruları ve şıkları random yapmadan sırası ile userforma atmasını istiyorum. (Örnekte yalnızca C sütunundan veri alıyor)Örnekte yanlış cevap verilmesi halinde 2 hak daha veriliyor bunu iptal ederek tek hak verilmesini ve öğrencinin tıkladığı cevapları başka bir tabloda şık olarak elde etmek istiyorum...Öreneğin öğrenci 1nci soruda A seçeneğini tıkladığında arkada başka bir tabloda A seçeneği görünsün. Bir de bu örnekte yer almayan Timer özelliği (Sınavın kaç dakika sürmesini istediğimizi bizim kendimizin girmesi ama öğrenci bu süreden önce sınavı bitirirse extra bir "BİTİR" seçeneği ile sınavı bitirme imkanı olsa) ve de sınav sonucunda verilen doğru ve yanlış sayısını sınav sonu ekranında bize verse ve bu değerleri öğrencinin cevaplarını sakladığı tabloda bulundursa....

Yardımcı olabilir misiniz? Çok teşekkür ederim şimdiden...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
S

Skorpiyon

Misafir
Sayın all_per,

Ek'li dosyayı bir inceleyiniz. Tam istediklerinizi karşılamasa da ihtiyacınız bir kısmını görecektir. (Süre ile ilgili bölümü ayarlayamadım)

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003
Sayın all_per,

Ek'li dosyayı bir inceleyiniz. Tam istediklerinizi karşılamasa da ihtiyacınız bir kısmını görecektir. (Süre ile ilgili bölümü ayarlayamadım)
Sayın Şaban Bey ;

Emeğiniz için teşekkür ederim tam olarak istediğim gibi kendisi...ben sizin önceki çalışmalarınızı da örnek alarak biraz geliştirme yoluna da gittim...teşekkür ederim gerçekten çok sağolun...

Excel Vers. ve Dili
2003
Sayın Şaban Bey ,

Projeyi oldukça geliştirdim... Yalnız sormak istediğim bir soru var sınav devam ederken başla tuşuna bastığımda sınav sıfırdan yeniden başlıyor.Kodlarda yazılı olan "Sınav devam ediyor" ikazını bir türlü getiremiyorum...Müsait olduğunuzda bakar mısınız?